хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Боротьба з корупцією.

Любі друзі та шановні читачі. Ви будете сміятись, але знаменита борчиня з корупцією Тетяна Чорновол, яка недавно біля Кабмінівського туалету роздерла писок міністру Кабінету Міністрів України Остапу Семераку, обвинувативши його в потуранні корупції, вже балотується разом з Семераком до Верховної Ради. Ці два високі достойники йдуть пліч-о-пліч до парламенту по одному списку від так званої партії «Народний Фронт». Вона – на 2-му місці, він – на 33-му.

А на 11-му місці в списку «НаФ» - нинішній міністр юстиції Павло Петренко, якого чесна та принципова антикорупціонерка три тижні тому називала на блозі «Української правди» гієною – разом з тим же Семераком. Ось, будь ласка:

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/53fca510f02d3/

Ці ниці люди, виявляється, скористались загибеллю Микола Березового, чоловіка Чорновол, щоби створити «ще один орган, що буде "бомбити" бізнес і поховає боротьбу з корупцією в Україні». Не витримавши такої наруги над своєю правосвідомістю та незаплямованим сумлінням, Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики, смачно плюнувши, хлопнула дверима Кабміну, де з 5 березня отримувала на халяву зарплатню в розмірі 13 тис. грн. на місяць.

Як розповідають обізнані люди, Чорновол грюкала дверима та шкарябала Семераку мармизу, перебуваючи в глибокому переконанні, що разом зі своїм спонсором Пашинським буде балотуватись до Верховної Ради по списку «Блоку Юлії Тимошенко». Але Пашинський раптом покинув качанівську голубку й перекинувся до передвиборного піар-проекту Яценюка «Народний Форнт». Тож пані Чорновол, яка себе оголосила совістю української нації, довелось йти вслід за своїм благодійником - у компанію до гієн. А також красуватись разом з Євгеном Червоненком, якому в березні розтрощила приватний вертоліт «з метою подолання корупції» і якого обливала словесним лайном на телебаченні. Тепер вони товариші по партії, колеги по боротьбі з корупцією й разом крокують до омріяних депутатських мандатів.

До речі, дуже рекомендую для перегляду цей чудовий сюжет, що характеризує рівень внутрішньопартійної дискусії серед лідерів «Народного Фронту» - Тетяни Чорновол і Євгена Червоненка:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iO7XrC4A-AA

Зрозуміло, що розтоптати свої принципи народна героїня вирішила зовсім не через давню мрію отримати затишне місце під куполом. А виключно з метою знищити гідру корупції безпосередньо в її кублі. Тому сподіваємось, що невдовзі після виборів Тетяна Миколаївна обладнає собі стаціонарну засідку біля чоловічого туалету в будинку Верховної Ради, звідкіля буде натхненно полювати на своїх однопартійців.

1

Коментарі