хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

***

Спостерігаю дивне. Люди подекуди уже не дуже хочуть правди - вони хочуть спокою. Нам нав'язують законсервовану війну під виглядом латентного напівмиру. І комусь дуже хочеться вірити, що, може, так воно й правильно. А хтось взагалі живе так, ніби його то не торкається. Але від того, що ховаєш голову під подушку, мир не настає. Він настане тільки тоді, коли ми ясно будемо бачити, де брехня, хто нас дурить і в якому місці. Під якими б втішними лозунгами чи шоколадними соусами брехня не подавалася, її все одно на правду перетворити не можна. Цукерка брехні, хоч і загорнена в милу обгортку, бридка і огидна на смак. Бо її післясмак - тисячі життів наших синів, наших кращих, дорогих, незабутніх... за якими душа стогне і плаче, і уже нічого змінити неможливо... А тим часом орди брехливих нечестивців, руки яких по шию обагрені кров'ю патріотів, збирають свої зграї, об'єднуються блоком і з новими силами рвуться до верховного корита. А Україна, що втратила і поховала тисячі своїх дітей, зраджена, понівечена і роздерта на шматки злодіями-поганцями, все одно не здається... Ридає, стогне, але збирає себе в єдиний сталевий кулак. Тремтіть, вороженьки. Гряде гнівна, сильна, невблаганна й безкомпромісна Україна. І за нею БУДЕ остаточна ПЕРЕМОГА. Альтернативи у нас немає.

2

Коментарі

Гість: Natalia5

111.09.14, 19:11

100% так і живем
тільки от дивуватися нема чого - це вже втома, «емоційне вигорання». Людина не може весь час на піднесенні триматися, та й до страху звикаєш. Це ж уже рік скоро як усе заварилося, а кінця- краю не видно. Звичайно, що будь- якій здоровій людині болить, але попри біль їй треба здоровій якось залишитися... А який вихід для пересічної людини... Психотерапія - це для багатьох розкіш, та й не довіряють у нас терапевтам (може тому і не довіряють ) От і поховалися як страуси для власного самозбереження
Щодо цукорок, то без них ніяк, забери в людини якусь її «солодку» побрехеньку і що тоді зилишиться? Правда? А що таке воно та правда? Як жити з такою правдою?
Вибачте.

    211.09.14, 19:17Відповідь на 1 від Гість: Natalia5

    Люди часто говорять про ті проблеми, які їх не стосуються, переживають за ті події, на які вони не впливають, обговорюють теми, які не роблять їх кращими. У цей період своєї, на перший погляд, соціальної активності, вони не помічають проблеми, що їх безпосередньо стосуються; не беруть участь у тих подіях, де їх дуже чекають; не обговорють ті теми, які роблять їх кращими.
    (c)

      Гість: Natalia5

      311.09.14, 19:35Відповідь на 2 від Mamay_

      Це Ви про мене? вам не здається, що коментар суперечить самій замітці? Як на мене це кардинально протилежні позиції на одну й ту ж проблему. То де ж правда?

        412.09.14, 09:43Відповідь на 3 від Гість: Natalia5

        Ні, то взагалі

          Гість: Natalia5

          512.09.14, 15:16Відповідь на 4 від Mamay_

          мир