хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

***

Я, нарешті, вкурив «план Порошенка». Читаю пунт шостий «Протоколу за підсумками консультацій з окупантами та терористами», підписаного в Мінську особами з невідомо якими повноваженнями: «п.6. Принять закон о недопущении преследования и наказания лиц в связи с событиями, которые имели место в отдельных районах Донецкой и Луганской областей».

Я, звісно, давно знав, що Петро Олексійович слабий на голову, але ж не думав, що настільки. Ні, я цілком припускаю, що цей ушльопок міг видати таємний Указ про уповноваження Л.Кучми на підписання міждержавних угод. Я цілком припускаю, що цей барига вважає, що якщо він випустить на волю вбивць, ґвалтівників, злодіїв та диверсантів, Путін забере свої війська з України. Але я не розумію, як людина, яка пише в автобіографіях, що вона є кандидатом юридичних наук, погоджується на підписання якихось там "протоколів", які зобов’язують Верховну Раду України прийняти той чи інший закон.

Так ось, Єгорка Соболєв та його соратники все ніяк не можуть второпати, що Україні потрібен не придуркуватий закон «про люстрацію». Україні, передусім, потрібен Закон «Про імпічмент Президента України». Бо це – єдине, що може втримати всих цих порошенків у рамках якщо не пристойності, то, принаймні, здорового глузду. Бо «мирний план Порошенка» з його «протоколами» й відмовою запровадити правовий режим воєнного часу попри іноземну агресію та окупацію території нашої держави – це пряма підстава для імпічменту.

Повний текст мінського «Протоколу за підсумками консультацій з окупантами та терористами» – на сайті ОБСЄ:

1

Коментарі