хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Будуть грабувати

ПРО ЛЮДОЇДІВ

===Департамент економіки та інвестицій КМДА оголосив про підвищення вартості комунальних послуг з 1 липня 2014 року.

У першу чергу подорожчає опалення та гаряча вода. Крім того, планується подорожчання (ймовірно в кінці літа) холодного водопостачання та водовідведення.

У КМДА заявили , що підвищення тарифів прийнято Нацрегулятором ( на 60 %). Однак, до базових тарифів держадміністрація додасть і свою націнку.
- Ми, як орган місцевого самоврядування, потім встановлюємо ціни на гарячу воду та опалення - додаємо тарифи виконавця послуг , десь 5-5,5 % і вже від цього отримуємо тариф на 1 куб.м гарячої води або на 1 кв.м . опалювальної житлової площі , - пояснив київський чиновник Василь Яструбинський.

В результаті, один кубометр гарячої води киянам обійдеться в 22 гривні. Вартість опалення за один квадратний метр підніметься до 4,70-4,80 грн. Даний тариф встановлюється для тих , хто оплачує послуги опалення протягом усього року. При оплаті виключно в опалювальний сезон сума послуг буде подвоєна.===

Якщо зараз субсидії отримує 1 млн. сімей, то після підвищення цін на "комуналку" їх нібито отримуватиме 4,5 млн. сімей.

Транзакційні витрати на оформлення цих субсидій УзурПастор зі своєю шоблою мародерів-трупоїдів, звісно ж, не рахував. Скільки народу не зможе отримати субсидії, бо живуть разом з тіпо працюючими родичами - навіть уявити страшно.

Я з жахом думаю про те, що робитимуть і як виживатимуть пенсіонери, які отримують тисячу чи навіть дві тисячі гривень (а саме таких у нас - більшість), якщо долар - 13+, ціни на харчі - безумні, а ціни на лікі - ще безумніші.

Ну, і контрольний в голову пенсіонерів від видатного комунального мафіозі, міністра Вови Гройсмана:

===І. Статтю 32 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” доповнити частинами сьомою дев’ятою такого змісту:

“7. У разі несвоєчасного внесення плати за житлово-комунальні послуги споживач зобов’язаний сплачувати пеню у розмірі 0,1 відсотка суми простроченого платежу, яка нараховується за кожний день прострочення, але не більше 100 відсотків суми боргу.
...
1. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.===

http://minregion.gov.ua/discussion/proekt-zakonu-ukrayini-pro-vnesennya-zmini-do-statti-32-zakonu-ukrayini--pro-zhitlovo-komunalni-poslugi-schodo--narahuvannya-pen-558026/

При цьому тарифи, як відомо, малюються зі стелі, а послуг ніяких ЖЕКи не надають, внаслідок чого будинки тупо розвалюються - https://www.facebook.com/tetiana.montian/posts/516679018444084?stream_ref=10

А Мінрегіон під чуйним керівництвом Вована Гройсмана вже готується ще раз запулити в Верховну Раду людоїдський законопроект про комунальне рабство, через який мені в свій час погрожували смертю http://kievvlast.com.ua/text/anonimi_iz_kommunalnoj_mafii_ugrozhajut_montjan.html

Тільки тепер Цушко вже не очолює АМКУ, і протистояти покидькам - нема кому
3

Коментарі

110.04.14, 13:25

Монтян була права у всьому. Що тут заперечити.

    211.04.14, 09:08Відповідь на 1 від Mamay_

    Монтян була права у всьому. Що тут заперечити.нічого. брати аквафреш, колорадську стрічку і до Луганська.