хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Не стало

Да, проект Закону про внесення змін до статті 28 Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" (щодо відкритості відомостей Державного реєстру прав) (№3378) - був убогенькою напівмірою.

І тим не менше - часткове відкриття реєстрів могло б стати ПРИНЦИПОВОЮ новелою.

АЛЕ - НЕ СТАЛО

Результати вкрай невтішні - лише 175 голосів "за" - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4347

Покидьки-депутани відмовились навіть відправити цей законопроект на доопрацювання – лише 207 "за" - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4349

Не дали голосів паскудні риги (2 голоси "за"), комунізди (0 голосів) та "Економічний розвиток" (5 голосів).

Ті, хто не голосував за цей законопроект, оголошуються мною особисто ворогами народу та асоціальними, небезпечними тіпанами, мразями, які "жеруть сало під ковдрою", ТОМУ ЩО ВОНИ ВІДВЕРТО БАЖАЮТЬ ЗЛА УКРАЇНІ.

Соррі, але коректніших слів у мене для них немає.

ВОНИ - ВОРОГИ.

===В усіх успішних країнах інформація практично про ВСІ ресурси цих країн (крім тієї інформації, яка є державною таємницею) - є ВІДКРИТОЮ та ЗАГАЛЬНОДОСТУПНОЮ - а саме про всі види майнових прав. Це відкриті РЕЄСТРИ, КАДАСТРИ та БЮДЖЕТИ.

Тому В ІНТЕРЕСАХ ВСІХ ПРИСВОЮВАЧІВ слід прагнути до отримання максимальної кількості інформації про спільний ресурс та розкриття її для максимальної кількості присвоювачів.

Якщо якийсь присвоювач / група присвоювачів спільного ресурса приховує інформацію та /або перешкоджає іншим присвоювачам в її отриманні - така поведінка є АНТИСУСПІЛЬНОЮ, бо підвищує ймовірність ухвалення окремими особами та групами осіб - НЕПРАВИЛЬНИХ, шкідливих ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА В ЦІЛОМУ рішень.===

ЗІ. Так, це неприхована реклама "Школи Юного Кальмара".

Хто бажає вивчити ази суспільствознавства - ЧИТАЙТЕ, ПОЧИНАЮЧИ З ПЕРШОГО УРОКА!!!

https://www.facebook.com/groups/calmars/permalink/673431799364552/
2

Коментарі