хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Що робити?:)

Пояснюю всім тим, хто не відвідує Школу Кальмара і не просунувся, на жаль, в своєму інтелектуальному розвитку далі поцЬІєнта професора Прєображенського та "легких рішень" - "відняти та поділити" та "вбити всіх поганих, аби залишилися лише хороші".

Самі поняття "люстрація" та "реприватизація" є КОНЦЕПТУАЛЬНО АБСУРДНИМИ через технічну неможливість прописати формальні критерії.

Соррі, але краще, ніж старі добрі відкриті суди - людство для відновлення справедливості ще нічого не вигадало.

Підлі хитрожопі блювотинні "опозиційні" політикани, які випадково отримали владу фактично з рук Путіна, який постріляв людей, аби віджати Крим, не випадково віддали "Майдану" "почесне право" займатися люстрацією та реприватизацією.

Тому що вони прекрасно знають, що це - ТЕХНІЧНО НЕМОЖЛИВО, і призведе лише до миттєвої дискредитації "люстраторів" та "репиватизаторів". Це все одно, що змусити їх віднайти вічний двигун.

Повторюю, що треба робити НАСПРАВДІ, аби країна почала виповзати з прірви:

1. Відкриті реєстри, кадастри та бюджети всіх рівнів.

2. Зняття ВСІХ бар’єрів для доступу в політику та одночасне проведення виборів - від голови Зажопінської сільради до Президента.

3. Внесення хоча б найнагальніших змін до цивільного законодавства з метою впровадження ефективних механізмів ухвалення легітимних колективних рішень на основі пропорційності (тобто, замість "1 власник = 1 голос" запровадити "1 юніт майна = 1 голос").

Як неважко здогадатись, ніхто навіть на думці не має робити нічого подібного, а моя інституція ще занадто слабка, аби донести до суспільства ці насправді доволі очевидні та елементарні речі.

Від Монтян. 

Ще не роздуплилися?

2

Коментарі