хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Зворотній бік "революції"

Tetiana Montian
Сашко, я тебе люблю, ти няшечка!

Але по-іншому бути НЕ МОГЛО - це закон революційного жанру ;(
Олександр Положинський

Якого милого Верховна Рада, яка, впродовж тривалого часу, активно приймала антинародні закони, витанцьовувала під дудочку Зека і його банди, зараз керує нашою країною?! Де позапартійний перехідний уряд? Де люди, яким можна довіряти? Турчинов - в.о. Президента?! Це жарт?! Чи страшний сон?!

***

Який цинічний самопіар: 


***

В искренность Турчинова верит только наивный, в порядочность — только дурак...

1987-1990гг. — секретарь райкома комсомола, заведующим отдела агитации и пропаганды Днепропетровского обкома комсомола.

Примітка. Це важлива, ключова річ, бо такі підари знають і вміють йти до влади :) Партія добре навчила:)

***

РЕВОЛЮЦІЯ ВИЙШЛА З БЕРЕГІВ БУДЬ-ЯКОЇ, НАВІТЬ ФОРМАЛЬНОЇ ПРАВОВОЇ ЛОГІКИ. ФАКТИЧНО ДИКТАТОРСЬКІ ПОВНОВАЖЕННЯ СЬОГОДНІШНЬОЇ ВР, ЯКА САМОСТІЙНО ЗМІНЮЄ КОНСТИТУЦІЮ, УХВАЛЮЄ ЗАКОНИ, ЧИНИТЬ ПРАВОСУДДЯ І ФОРМУЄ УРЯД, НЕ СНИЛИСЬ ЯНУКОВИЧУ НАВІТЬ У НАЙСОЛОДШИХ СНАХ.

Владу в країн захоплює секта БЮТ. Захоплюють в стилі ЮВТ - з особливим цинізмом, єдиною логікою якого є "революційна доцільність". Турчинов на чолі ВР, Аваков - на чолі МВС і Юля на волі не провіщають країні нічого доброго (до речі, жахливе "поранення" на сцені вже не заважає Турчинову керувати Радою?)...

Законність попрано. Справедливість не відновлено. Ба більше, ніхто і не думає їх відновлювати, оскільки про потребу термінової зміни персонального складу конституційного, верховного та вищих спеціалізованих судів - головного інструменту захисту конституційності та законності, здійснення правосуддя, відновлення справедливості - ніхто в раді навіть не згадав.

ЦЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО СЕКТА БЮТ - ЗАМІСТЬ ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ - СТАЛА НА ШЛЯХ ПОМСТИ ТА ПЕРЕДІЛУ АКТИВІВ.

ОТЖЕ, МОЯ РЕВОЛЮЦІЯ ТРИВАЄ....

(С)

***

Від Яневського

От що я скажу, любі друзі. Заклик Турчинова до Майдану – “давай, до свіданія! = плювок в могили загиблих, плювок в людей, які, на відміну від цих гавнюків, таки врятували нас і країну. Плювок в кожного з нас. Плювок в Україну. Одним словом – парламентські тітушки. Мастурбатори від політики. P.S. Чекаю на фрік-шоу – літак з Харкова підлітає....

Любі друзі, вибачте за третій пост. Просто сьогодні вихідний))
Ґрунтуючись на досвіді 2004 р. (я тоді був помічником-консультантом ВАЮ), скажу таке. Скоріше за все реєстрові розіграють свою улюблену партію (вони тільки її і знають). Буде сі називати “ширка-2014”.
1. Будуть намовляти Майдан розійтися.
2. “Правому сектору” будуть намагатися купити другорядними посадами (напр. в МВС).
3. Рошен – прем”єр.
4. Мама – презик.
5. Сєня –спікер.
6. Області поділять по факту наступних виборів – кожному своє.
7. ПР (оновленій) залишать Луганськ, Донецьк та ще щось.
8. Можливо навіть і дадуть щось в уряді під приводом необхідності формування “уряду національної довіри”.
9. Зараз Маму на візочку вивезуть на Сцену – і понесеться...

***

Що закінчилось? Людей ще не поховали! Нічого не зроблено! На Майдані свято влаштували... Жесть.

***

Хочу рассказать о ночи 19 февраля, когда происходила зачистка майдана.
Тогда была самая напряженная ночь. Пресловутых сотен самообороны не было, свободовской гвардии не было, люди которые держали оборону были плохо организованны и истощенны, щиты держали до изнеможения подпирая головой. Радовала сцена, наверное потому, что пафосных депутатов с их дешевыми манипулятивными лозунгами не было. Никого. Парубий заявил, что у него инсульт и довольный свалил домой. Турчинов потребовал носилки и заявил, что его убил снайпер. Беркут постоянно атаковал. Периметр держало человек 300-400 остальные – сочувствующие. Людей под утро становилось все меньше и меньше, Крещатик опустел, и те кто остались либо бегали, либо еле передвигались перетаскивая к передовой все что горит. Около пяти часов положение стало отчаянным, передовую потеснили опять. Баррикады на Прорезной и в Пассаже осталась совсем без охраны, несколько раз прибегали ребята с предупреждением о движущемся беркуте и титушках со стороны Бессарабки. Было тревожно. Было страшно. Все понимали, что удержать Крещатик шанса нет никакого. После восьми люди стали расходиться активнее, прибывающих почти не было. По Крешатику со стороны Бессарабки бежала большая группа вооруженных щитами и битами людей до ста человек. Это был конец. Ребята взялись за камни и кинулись поджигать коктели. Группа быстро приближалась, когда стали видны их лица закрались сомнения сменившиеся пониманием – Наши. Такие лица могут быть только у Наших.
Мужики сорока- пятидесяти лет подбежали, выстроились в колону по четверо и первый ряд грохнув щитами упал на колени. То, что мы услышали вырвало сознание. – Брати! пробачте що так довго їхали. Плакали все. Все. Это была Львовская сотня.
Они убежали на передовую, пару человек осталась, и рассказала длинную историю о том КАК они добирались. Я не буду писать об этом это длинная повесть о мужестве и непреклонной воле. Слава Львовской Сотне. Через час был Тернополь.

0

Коментарі