хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Поганий приклад

Судячи з того, як хвацько лідери опозиції кинулись виганяти протестувальників з будинку Київської міської держадміністрації та зносити барикади на столичній вулиці Грушевського, чиновникам Євросоюзу таки вдалось виявити закордонні рахунки й пригрозити їх власникам жорсткими санкціями. Тільки рахунки ці не Януковича чи Клюєва (їхні кошти ніхто й не шукав), а Тягнибока, Яценюка, Авакова та інших, прости Господи, «революціонерів». Сподіваємось, ніхто не сумнівається в тому, що ці високі достойники тримають свої трудові збереження аж ніяк не в гривні й не в українських банках?



Схоже, Європа думає, що блискуче вирішила наболіле українське питання й, нарешті, погасила антикримінальне повстання, що спалахнуло в найбільшій державі континенту проти донецького злочинного угруповання «Люкс». Причому – не витративши на це ані євро, а виключно коштом самого ж бандугруповання, яке трохи поділилось з галасливою та продажною українською опозицією. Врегулюванню також сприяла погроза єврочиновників застосувати візові та фінансові санкції щодо опозиціонерів, якщо вони не знайдуть способу придушити повстання й відновити в Україні легітимну владу ватажків «Люксу».



Жорстка позиція єврочиновників була спричинена, звісно, не тим, що Ештон з Баррозу захоплюються гангстерською романтикою. А тим, що барикади в центі Києва спокушають громадян Євросоюзу на радикальні способи боротьби з корупцією у власних державах і вже спровокували антиурядові заворушення в Боснії та Герцеговині й Чорногорії. Урешті-решт, було б дивним, якби єврочиновники схвально відгукувались про тих, хто в Києві кидає коктейлі Молотова в озвірілих представників влади, коли кілька днів тому такими ж коктейлями в столиці Боснії та Герцеговини протестанти підпалили президентський палац.



Треба чітко усвідомлювати, що Західна Європа буде підтримувати Януковича до тих пір, доки він добровільно не зречеться посади (внаслідок відставки, програшу на виборах, за станом здоров’я тощо). І зовсім не тому, що європейці люблять двічі засуджених. А тому, що Янукович – це легітимна влада, тож будь яка інша позиція єврочиновників не тільки призведе до посилення геополітичного впливу Росії на європейському напрямку, але й позбавить їх аргументації у випадку необхідності придушення масових заворушень у державах Євросоюзу.



Також треба розуміти, що розповіді про «європейські цінності» та «права людини» — то лише традиційний обряд, який має до політичних реалій таке ж відношення, як нафталін до виробництва тістечок. Якби всі ці єврокомісари дійсно мислили б такими категоріями, то це б свідчило лише про їх повну професійну непридатність. Оскільки, насправді, у політиці існують тільки інтереси – і нічого, окрім них.

http://ord-ua.com/2014/02/17/krolyacha-revolyutsiya-1/?lpage=1

3

Коментарі

123.02.14, 10:43

всюди вороги ... то чи не параноя ?

    223.02.14, 11:13Відповідь на 1 від Эгоист*10

    Україна нікому непотрібна крім нас самих. І ніхто її не будуватиме. Що неясно?

      323.02.14, 11:22Відповідь на 2 від Mamay_

      Україна нікому непотрібна крім нас самих. І ніхто її не будуватиме. Що неясно?потрібна , ой як потрібна .