хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Думки, думки...

Я вже задовбалася пояснювати, що всі ці фейкові, карнавальні "захоплення ОДА"- це провокації Клюєва, які, як і завжди, здійснюють сволотівці

Повернувся з Черкас. Їздив туди з Автомайданом. Вони їздили нібито для взяття ОДА. Вони чи самі підставилися,чи їх підставили. Вони лише встигли під"\їати під сам будинок. Як тут же розпочався штурм. Як ми потім аналізували з двома автомайданівцями, в атаку пішли тітушки, які вдавали з себе місіевих майданівців. Потім дивлюся: а вони біжать кудись за ріг ОДА. Я не збагнув, що вони хочуть робити. І тут же з"явився з-заду Беркут. Лупцювали добряче. Автомайданівців, а не тих, хто атакував. Я втік і пощастило заховатися. Таня Чорновол , яка приїздила на акцію, бігла разом приблизно разом зі мною. Потім наші шляхи розійшлися. Її телефон поза межею досяжності. Ймовірно, її могли захопити беркутвці (c)


КАК ЛІХО ЗАВЄРЧЄН СЮЖЄТ

Льовочкін "качав" Майдан на замовлення Фірташа та Ко доти, доки його не випиляли, коли Фірташ замирився з сімейниками та здав його.

Але це абсолютно не влаштовувало Захід, який таки вирішив дотиснути Яника та відіграти у Пу захоплені позиції.

Тоді за справу взявся Портнов, який в свій час загнав в пастку Юлю, коли віджав по бєспрєдєлу газ Фірташа. Портнов пролобіював прекрасні закони від 16 січня, які загнали неймовірну кількість людей в ситуацію "нічого втрачати" (від міні-олігархів на кшталт Корнацького - до непроплачених радикалів з Правого Сектору, які "засвітилися" на киданні булижників та коктейльчіків) - і зробили майже неможливим мирне припинення протестів.

Закони від 16 січня скасували, а опозиції запропонували цілого прем’єра, банку варення та корзину пєчєньок. Але цього вже виявилося мало, бо Майдан манав стояти за вмощення дупи Кролєга на місце Кровосісі. Та й взагалі Майдан в більшості своїй бачив опозицію в тому самому гробу та в тих самих білих капцях, що і владу.

Ситуація зайшла в глухий кут, і стало зрозуміло, що лише повне перезавантаження влади через тотальні перевибори допоможе уникнути громадянської війни.

...Портрєту дзвонить Байден та просить прийняти посла. Посол приходить з товстенькою течкою та дає Портрєту її полистати. А там - всі рахунки, все майно - ВСЕ-ВСЕ-ВСЕ, що наші доблесні ілітки (і провладні, і опозиційні, і тіпо аполітичні) - зкоммуніздили на Батьківщині та вирішили заникати подалі від неї.

Останні дані потрапили в течку, між іншим, тоді, коли наші доблесні дерибанщики почали робити хаотичні транзакції після початку заворушень та дали можливість остаточно себе відслідкувати та доповнити паззл.

 І тоді Портнов наносить контрольний в голову - своєю супер-амністією від 29 січня.(c)



Народ, ви не помітили дивну закономірність, як тільки люди посилали опу нахуй відразу починав їх місити беркут?
Спочатку студентів, потім тих що штурмували банкову, потім грушевського...
Складаєцця такий пазл шо піздєц, відтворіть хронологію по подіях і все як на долоні.
Вони від початку пахали на овоща...
Нє то просто піздєц, синяки генії на кожну нішу електорату створили по партії.
Для націоналістів свободу, для молоді кличка, для шанувальників андрійовича пажалуста сєню, блядь я в ахує...
Єдиний момент нє учлі, що народ не можна найобувати безконечно.... (с)


Товариство!
Брати і сестри Українці!
Це останній допис на сторінці ВО Свободи!
Ми більше не можем мовчати!
Партія ВО Свобода, що колись була НСПУ, перетворилась на суцільне болото.
Правдами і неправдами з партії вичавлюють патріотів, специалістів, думаючих людей, а лишають самих кар’єристів, колишніх комсомольських вожачків, чи навіть КОМУНЯК як от Орлиця-Фаріонша чи невідомо з якою освітою Юрко-Левченко чи там брат Тягнибакса. А як не вичавлюють то наверх вже точно не пускають – бож кормушка маленька на всіх не вистачить!
Ці покидьки депутати яких ми на своїх горбах витягнули до влади цілий рік займались хтозна чим!
Що завгодно робили ЩОБ НЕРОБИТИ !!
Як тільки ж почалося діло, Майдан всіх ціх депутатів більше не бачили!
З самого початку вони замість майдану нас посилали агітувати за Левченка. Все це тому що на майдані спочатку не можна було ходити з прапорами партії. Так і казали що головне щоб левченко виграв а не майдан! Далі – гірше! Весь час Революції нам приходили повідомлення від голів партії щоб ми нікуди не лізли, нічого не робили! В цілому договорились до того, що ПАРТІЯ ВАЖЛИВІША ЧИМ УКРАЇНА! Майже одне що корисно зробили наші депутати, це звалили з нами разом того бовдура Леніна що на стид Київу стояв в ЦЕНТРІ ЄВРОПИ! Майже все інше робиться рядовим членством всупереч їх подлючим наказам. А спробуй щось сам зробити для Батьківщини – вигонять з партії за 5 хвилин іще і назвуть провокатором чи зрадником! Я не зрадник явже просто більше не можу терпіти!

Але, тепер коли вся країна дивиться на Грушевського з надією, ВО Свобода перешла останню межу: вчора депутат Сиротюк назвав Героїв України ПРОВОКАТОРАМИ бо вони зним не узгодили ся, як штурмували!!!!!! А Тягнибакс і інші депутати тиснуть руки Вбивці і Кату Януковичу в зрадницький Раді. Тепер він каже щоб стояли до 4 лютого! ХАЙ САМ ПОПРОБУЄ – це не в ресторані сидіти як йому звично!
Депутат Мохник вже каже що треба знести Майдан за 15 днів бо вони домовили то з Януковичем! Будьте прокляті ЗРАДНИКИ! Хай Вас Бог покарає після того як вас ПОКАРАЄ НАРОД УКРАЇНСЬКИЙ!
Товариство! Не вірте їм! НІ ТЯГНИБАКСУ НІ КЛИЧКО, НІ ЯЦЕНЮКУ! Продадуть! ВЖЕ ПРОДАЛИ!
 Всі на Майдан! Слава Україні! Героям Слава!!!(c)

2

Коментарі