хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Новини очевидців

"Революціонер" Порошенко здає хлопців які почали штурм Банкової. Вже офіційно звернувся до УМВС і керівників силових структур з заявою...

***

ПОРОХ-СУКА ЗДАВ ДІТЕЙ ПРАВОГО СЕКТОРУ В МІЛІЦІЮ!!! НАШИХ ДІТЕЙ!!! ПОРОШЕНКІВСьКІ ЗМІ ЯК І ІНШІ ОЛІГАРХОВСьКІ ЗМІ НАЗВАЛИ їХ ТІТУшКАМИ І ПРОВОКАТОРАМИ БАНКІВСьКОї!

Для чого їм революція? Пороху потрібна тільки революція мирна! Чому? А тому, що вразі буйної революції, деяким тимошенківцям може прийти в голову ідея поїхати і визволяти Тимошенко з неволі! КОМУ ПОТРІБНІ ТАКІ ЛАНДИШІ???? НЕ ПОРОХУ! СУКА УЖЕ БАЧИТь СЕБЕ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАїНИ! Те ж саме Сєня! Меньше всього в президентсві зацікавлений Тягибок, але йому нікуди діватися зі своїм договором про Об'єднану Опозицію!
ЄДИНА СИЛА, ЯКА НЕ МАЄ НІЯКОГО ІНТЕРЕСУ В ПРЕЗИДЕНСьКИХ ВИБОРАХ, ЦЕ ПРАВИЙ СЕКТОР, ДЛЯ ЯКОГО РЕВОЛюЦІЯ-ЦЕ ВИЗВОЛьНА БОРОТьБА НАРОДУ ТА РОЗПРАВА НАД БАНДИТСьКИМ РЕЖИМОМ!!!

ОТ ЧОМУ ПОРОХ МОЧИТь ПРАВИХ, ЩОБ НЕ БУЛО РЕВОЛЮЦІЙНОГО ПЕРЕВОРОТУ І ЩОБ НЕ ДОВЕЛОСЯ ЗВІЛЬНЯТИ ТИМОШЕНКО! ЩО З НЕЮ ТОДІ РОБИТИ?
А от коли його оберуть президентом, тоді він Тимошенко вивезе заграницю на "лікування" про яке вона так мріяла!

А ви лохи і далі будете кормити олігархів, але тепер вже "правильних"!


***

"Беркут" атакував будинок Письменників, де переховувались постраждалі від попередньої зачистки Банкової люди. Письменники Борис Гуменюк, Роман Жахів спробували захистити людей, але сили були явно нерівними. Людей викидали через вікна, били жорстоко і немилосердно. Це все гарантоване нам нашим гарантом Конституції.

7

Коментарі

11.12.13, 20:21

піснями не побороти

    21.12.13, 21:36

    В них прораховані ходи.

      31.12.13, 23:22Відповідь на 1 від Hudson Hawk

      Ти не правий ! А Гнат Хоткевич ?Краще раз злітати..Дух, що тіло рве до бою

        анонім

        42.12.13, 03:36

          52.12.13, 09:54Відповідь на 3 від Yuryar

          ну хоча б до цого коктейль Молотова