хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Республіка захистить елітного урода

Високопосадовець, який у Харкові вбив шістьох людей, "сяде" ...на сім років!



Щодо водія джипа, який на трамвайній зупинці у Харкові насмерть збив шістьох людей, порушено кримінальну справу за ознаками ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб).

Винуватцем трагедії виявився заступник генерального директора харківського ЗАТ "Автомар" Андрій Полтавець. Також стало відомо, що "крутий" батько їхав не сам, а зі своїм дванадцятирічним сином, який наразі перебуває у відділенні Харківської лікарні швидкої допомоги № 4.

Як повідомили у Центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, водія затримано згідно зі ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Проводяться відповідні слідчо-оперативні дії та необхідні експертизи, повідомляє УНІАН.

Ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Як відомо, 2 травня близько 18:00 джип Mitsubishi вискочив з проїжджої частини, на повному ходу врізався в трамвайну зупинку "Вул. Червоноармійська" і насмерть збив шістьох людей, серед яких двоє дітей - дворічна дівчинка і підліток.

Крім того, травмовано ще двоє осіб, які були на зупинці. Їх було госпіталізовано. Серед постраждалих також пасажир джипа.

37-річний водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння. Експертиза в ДАІ пізніше підтвердила - через вживання алкоголю чоловік себе погано координував, його поведінка була неадекватною.
10

Коментарі

118.05.08, 20:39

на кол, и не какого суда.

    218.05.08, 20:43Відповідь на 1 від Эсэс

    Згоден! 6 життів немає, а йому сім років І де той гуманізм?

      321.05.08, 08:34

      Він не високопосадовець, у нього своя СТО, та повна відсутність мозгу!

        421.05.08, 08:48

        Зупинка ця у нас на проїзжій частині, прям на прикінці спуску, колись КАМАЗ з фурою летів, у ньго відмовили гальма, окрім побитих машин жертв не було.