хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

кіно в Росії

ЛДПР внесла у російську Держдуму проект закону, який обмежує для іноземців зйомки фільмів на території Росії.

Як пояснили в партії, внесений закон має замінити чинний федеральний Закон «Про державну підтримку кінематографії», прийнятий ще у 1996 році, передають «Коментарі» з посиланням на «Лента.ру».

Автор документа, депутат Дмитро Литвинцев, серед іншого пропонує ввести поняття «національний фільм». Таким фільмом може вважатися той, над яким працює не менш як 70% громадян Росії, який знімається російською мовою, а іноземні інвестиції в нього не перевищують 40%.

Одна зі статей придуманого в ЛДПР закону гласить, що на території Росії можна знімати тільки «національні фільми». Також закон дозволяє знімати фільми разом з іноземцями, але за умови, що не менш як 60% акторів повинні бути росіяни. Також серед інших творців фільму (автори сценарію, режисери, оператори, звукооператори і т. д.) повинні бути не менш як 40% громадян Росії.

Як пояснили в партії, своїм законом вони хочуть підтримати вітчизняних кіновиробників. На сайті ЛДПР сказано, що нині 85% фільмів, що демонструються в Росії, становлять іноземні картини. Автори закону в зв’язку з цим хочуть ввести обмеження в 20% на показ зарубіжних кінокартин.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2012 року підтримати російське кіно через обмеження для іноземців вирішила і партія «Єдина Росія». Тоді в Держдуму внесли законопроект, згідно з яким у репертуарі кінотеатрів має бути не менш як 20% російських фільмів (нині їхня частка становить близько 13%). Крім того, єдинороси запропонували скасувати податкові пільги на показ закордонних фільмів у Росії.
7

Коментарі

18.02.13, 10:46

Про такий закон ми можемо лише помріяти:
1)заборонити москалям знімати фільми в Україні;
2)заборонити показувати все московське;
3)заборонити знімати московською мовою українським манкрутам;
4)штрафувати за неукраїнський продукт на користь українського кіновиробника;
і т.д.

    29.02.13, 08:12Відповідь на 1 від Mamay_

    Точно. Як і про те у нас в парламенті нарешті захищатимуть українське.

      анонім

      39.02.13, 08:52

      Та нехай взагалі глухою стіною обгородяться... Людству від цього тільки краще буде.

      Я то думаю, що кількість кацапіш гівно-фільмів на каналах кіно в НТВ збільшилась. Тільки вони в "своє" записали і ВЕСЬ фонд кіно зробленого в совку...як завжди, крадуть ВСЕ.

        49.02.13, 10:04Відповідь на 3 від анонім

        шоб стіна була метрів 5 і залити це битоном

          анонім

          59.02.13, 20:54Відповідь на 4 від Hudson Hawk

          шоб стіна була метрів 5 і залити це битоном
          Навіщо...треба зберегти цей оазис кретинизму, для нащадків, щоб дивились і робили висновки. Тільки добре ізолювати, бо цей вид кретинизму заразний...

            610.02.13, 04:50Відповідь на 5 від анонім

            у кріокамері? у рідкому азоті?