хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Дружба ситуативна, чи всі вони однакові?

Вчорашній візит до Донецька Президента України Віктора Ющенка був, як завжди, неординарним. Перш за все, до самого кінця була не відома головна мета цієї робочої поїздки. З програми роботи Президента в столиці Донбасу, анонсованою Донецькою обласною державною адміністрацією, витікало, що основний упор буде зроблений на Всеукраїнську нараду «З любов'ю і турботою до дітей: Рік національного усиновлення.

Але президентська прес-служба, у свою чергу, заявила, що «головною метою поїздки Президента є ознайомлення з ходом будівництва стадіону «Шахтар», який буде однією з арен проведення Євро-2012». Планувалося, що під час відвідування стадіону, що будується, Глава держави наочно обговорить з відповідними посадовими особами план дій щодо розвитку всієї інфраструктури міста (аеропорту, готелів, авто- і електротранспорту, автостоянок і тому подібне) згідно з вимогами УЄФА.

Разом з Ющенком до Донецька прибув міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко, гуманітарний віце-прем'єр Іван Васюник, а також секретар РНБО Раїса Богатирьова і міністр МВС Юрій Луценко.

Поки Президент проводив нараду, на будівельному майданчику нового стадіону ФК «Шахтар» його чекали народні депутати України Рінат Ахметов і Борис Колесников.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко несподівано з'явився на стадіоні в захисній касці. Спершу, міністр обнявся і поцілувався з Ахметовим, а після цього відбулося рукостискання з Борисом Колесниковим, - повідомляє «Острів».

 
 
Нагадаємо, раніше Борис Колесников неодноразово звинувачував Юрія Луценка в організації фальсифікації кримінальної справи, через яку нинішній народний депутат три місяці просидів у київському СІЗО.
 
 
«Все не можу Вам віддати найціннішу нагороду. Не знав, що Ви будете на стадіоні. Але вона Вас чекає в Києві. Там я обов'язково її вручу Вам», - сказав міністр Колесникову.

Потім приїхав Президент, і журналісти не змогли уточнити, що ж за нагороду таку приготував Луценко для Колесникова.

 
 
У свою чергу, Ющенко не проявив до стадіону, що будується, особливої уваги. Огляд спортивної арени зайняв не більше 10 хвилин.
 
 
Глава держави відмовився надягати ні помаранчеву, ні білу захисну каску, а під час нетривалої екскурсії довго розмовляв по мобільному телефону. Потім довгожданий гість поїхав. На цьому офіційна частина візиту Глави держави України до Донецька завершилася. Чого не можна сказати про частину, так би мовити, неофіційну – покидаючи стадіон, Віктор Ющенко традиційно сам сів за кермо, а як пасажир до нього в «Мерседес» підсів Рінат Леонідович Ахметов.

 
Із стадіону Президент з Ахметовим виїхали близько 18.00. З Донецька Віктор Ющенко відлетів близько 21.00. Де знаходився Глава держави близько трьох годин після закінчення офіційної програми візиту до Донецька?

За інформацією джерел «Острова», цей час Віктор Андрійович провів у гостях вдома у Ріната Леонідовича.

Джерело:«ForUm»

14

Коментарі

118.04.08, 15:29

Хоть и без штанов, но Евто-2012 проведём как следует!

    218.04.08, 16:07Відповідь на 1 від Hudson Hawk

    і чого вони з Ющем воювали в 2004??? стільки бабла потратили. а він свій пацан, як з"ясувалось

      318.04.08, 16:09Відповідь на 1 від Hudson Hawk

      Будем надеяться

        418.04.08, 16:14

        Особенно порадовали лобызания, запечатленные на первой фоте.

          518.04.08, 16:21Відповідь на 2 від Plast

          а ми с тобою? Що, не Українці?
          Тому він і свій, що бізнес не любить опозіції!

            618.04.08, 16:25Відповідь на 3 від Shelma

            ну ты то в юбке!

              718.04.08, 16:30Відповідь на 5 від Hudson Hawk

              у цього персонажа руки по лікті в крові, якщо буде стояти на повний зріст і тримати їх над головою.
              а Ющенко нам про духовність. що їх об"єднує?

                анонім

                818.04.08, 16:42Відповідь на 1 від Hudson Hawk

                  анонім

                  918.04.08, 16:42


                  Всі вони однакові

                    1018.04.08, 16:47Відповідь на 7 від Plast

                    Це точьно!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна