хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Державність

Сьогодні майнула думка, що «незалежність» і «залежність»- це крайні, критичні оцінки, які притягують систему координат суб’єкт – об’єкті є не найкращими способами вираження державницького свята. Було б добреперейменувати «День незалежності» в «День державності України» чи
 «День відновлення державності України».

Відкриваю «Історичну правду», а все вженаписано :) ги  

Роздуми над святом української державності

"Такої ганьби не витримали б ні рівноапостольний Володимир, ні король Данило, ні славні гетьмани Сагайдачний, Дорошенко, Хмельницький та Мазепа, не змирилися б наші велетні духа Шевченко та Франко, а про Бандеру та Шухевича годі й казати.

Але, вже така вона, правда, що ніхто із колишніх, тим паче, теперішніх очільників держави та їхніх ватаг псевдо-елітних пройдисвітів та покидьків не можуть піднятися на рівень “державних мужів”, щоб думати високими категоріями. Їхні голови забиті куди більш прозаїчними та меркантильними планами і цілями."


Але я хотів навести ось яку цитату: 

Однак найглибше лихо Візантії, та й не тількиїї, а й усіх суспільств, що йдуть слизьким шляхом «цивілізації», полягало не вцьому збіднінні, а в тому, що влада все більше відокремлювалася від народу і зкінця 13 ст. припинила видавати нові правові норми, спрямовані на створеннянових структур. Патріотизм перетворився на порожній звук, віра залишила серця,а поняття самопожертви на благо батьківщини викликало сміх. І коли усім сталовсе одно, що буде з країною, вона остаточно пала.




5

Коментарі

Гість: нік то

124.08.12, 04:37

"Незалежність" страх залежності? Щось тут є по Фрейду.
Влада повинна бути похідною від людей, які повинні приймати участь у виконанні закону.
Добре було на Січі коли всі бачили покарання, буть то стовб чи удари палицями. Раніше зважали на те що подумають люди, зараз звичка думати за щось крім егоцентризму вийшла з моди.

    224.08.12, 20:42Відповідь на 1 від Гість: нік то

    Фрейд - то дурня повна.
    Січ - орден лицарів.
    З святом української державності!

      Гість: нік то

      325.08.12, 08:19Відповідь на 2 від Mamay_

      Дякую. Вас також зі святом!