хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Просто...

18 серпня 1941 року о 20:00~20:30 після прориву німецьких військ в районі Запоріжжя гребля ДніпроГЕСу була підірвана працівниками НКВС[1]. В результаті вибуху 20 тонн толу у греблі виникла пробоїна завдовжки 135 метрів, через яку ринула вниз багатометрова хвиля, спричиняючи руйнування і загибель людей, що опинились у береговій зоні. В зону повені потрапили як німецькі війська, так і червоноармійці, що здійснювали переправу через Дніпро, а також цивільні мешканці острова Хортиця та прибережної зони. Німецьке командування оцінювало свої втрати в живій силі в 1500 осіб. Жертви серед червоноармійців та цивільного населення оцінюються істориками цифрами від 20 тисяч[2] до 80 тисяч осіб[3].

АЛЕ: 

- на офіційному рівні через ЗМІ засудити злочинний підрив ДніпроГЕСу органами НКВС, в зв'язку з тим, що нагальної потреби в підриві греблі в той час не було, адже основні сили Вермахту надійшли до Запоріжжя лише через 47 днів, а кількість загиблих сягнула 100 тисяч; на офіційному рівні через ЗМІ засудити підрив органами НКВС хлібозаводу разом з робітниками. які там працювали.

То

Я видел всякое. Но увидеть цельную в своем природном идиотизме, нацию кретинов устроивших самим себе стихийное бедствие... На такое способны только РУССКИЕ!

П.С. Найвірогідніше, що затопили невинних овець Кримська, щоб уникнути підтоплення міжнародних курортів, в тому числі з іноземцями, в пік сезону. От і вся правда. 

Чому всі такі здивовані, обурені? Це ж Московія і кацапня. А там на Кубані може не всіх хохлів добили, то трохи утопне чи дотопне. 

Просто...кілька думок.

8

Коментарі

анонім

120.07.12, 11:31

В Московщині ніхто ніколи людей не рахував і не жалів -- що чужих, що своїх.

    220.07.12, 12:52

    Другий пункт у Вас сформульований якось дуже дивно. І приміточки в прямокутних дужках можна подати - для тих, хто не довіряє.