хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

два українські мільярдери готуються до вирiшальної сутички.

 
b9H5FLoUBEsimages
На Східному фронті без змін. Поки що зберігається відносна тиша. Прокурор Матіос заарештував комбата 28-ї бригади начебто за мільйонний хабар.
Розборки жидівської мафії - два українські мільярдери готуються до вирiшальної сутички. За останні тижні градус протистояння мiж Коломойським і Порошенко невпинно наростає i днями почав наближатися до точки кипiння.
Часи, коли Беня і Пеця, хоч і зi скреготом, але все ж подавали один одному руку перед об'єктивами телекамер, безповоротно минули. Нинi в їхнiх стосунках домiнує iнша риторика - заклятих ворогiв.
Сторони завдали одна одній декількох дошкульних ударів, видимих навіть неозброєним оком. Апофеоз - різка заява, оприлюднена днями партією "Укроп", яку вже неофіційно охрестили голосом Коломойського: партія вимагає дострокових президентських та парламентських виборів. Порошенко словами не відповів, але діями показав своє ставлення до такого ходу: Генеральна прокуратура оголосила в розшук екс-керівника Укрнафти пана Лазорка, людину Коломойського на цьому держпідприємстві. Це - фактично ляпас Коломойському. Порошенко, мабуть, уперше цією дією дав зрозуміти, що покровительство Коломойського вже не рятує від неприємностей у стосунках із прокурорами.
Для Коломойського, вочевидь, це одна з червоних ліній, які він намалював навколо себе. Порошенко її з легкістю переступив. Коломойський змушений буде відреагувати - різко, жорстко. Інакше його підлеглі відчують слабкість, і німб над Коломойським почне розвіюватись. Отже, Коломойський мусить прийняти виклик Порошенка. Або програти. Але проблема в тому, що Коломойський зовсім не схожий на людину, котра готова програвати, принаймні на цьому етапі.
Союзниками Коломойського можуть стати Ахметов і Тимошенко. На боці Порошенка, вочевидь, ситуативно гратимуть Пінчук, Фірташ та малокаліберна жидівська мафія, що завжди орієнтується на владу. Таким чином відкрита фаза війни між двома цинічними баригами практично неминуча.
Операція крИм. Брехливий алкоголік Юга Луценко з радістю підтримав блокаду Криму, а Міхо Саакашвілі жорстко розкритикував блокаду, бо, за його словами, цим має займатися держава, а не активісти. Усі експерти гадають, чим може відповісти на блокаду Криму швайнфюрер пуйло (начебто Порошенко міг собі дозволити такий крок без погодження зі своїм кремлівським господарем).
Гаага. Російський олігарх Сергій Пугачов, відомий як "банкір Путіна" через свій вплив у Кремлі, подав позов проти Росії на більше, ніж 10 млрд доларів через те, що його бізнес-імперія була знищена після того, як він впав у немилість до пуйла. Позов був поданий до Постійної палати третейського суду в Гаазі в понеділок, 21 вересня.
День Святовида. Сьогодні українські рідновіри святкують осіннє рівнодення.
1

Коментарі