як Вам Львівський тортик?
- 11.03.16, 15:12
- З Україною в серці
Торт львівського кондитера за галицькими рецептами здобув перемогу у Польщі.
Львів’янка та власниця кондитерської Роксолана Плахтій виборола перше місце на виставці Sweet Expo у Варшаві. За її словами, за основу вона взяла рецепти своєї 85-річної бабусі, пристосувавши їх до сучасних технік і вимог.
Учасниця з України представила суддям торт, який готували 2 місяці – від задуму і проектування макету до вибору технік випічки і декору.
Всі фігурки були їстівні, їх робили без використання штучних харчових компонентів. В українському торті використали 12 складних технік оздоблення – малюнки, ручна ліпнина фігурок, для яких створили особливу цукрову масу, покриття карамеллю, перехід з малюнка у 3D-фігуру, переходи кольору.
Одна із головних вимог конкурсу – щоб рецептуру торту можна було відтворити у домашніх умовах.
В українському торті було чотири різні коржі і три креми: мигдалевий, класичний горіховий на основі грецьких горіхів та ще один – із додаванням львівської кави.
Коментарі
Гість: Апрель_ка
111.03.16, 15:18
молодці
Joxoxo
211.03.16, 15:22Відповідь на 1 від Гість: Апрель_ка
а я б не наважився їсти собі подібних
KVAZAR 74
311.03.16, 15:33
зіронька
411.03.16, 15:36
Гість: Апрель_ка
511.03.16, 15:37Відповідь на 2 від Joxoxo
а я б їла, аж за ушами лящало... тим більше героїв улюбленого мультфільму
Гість: InnaFL
611.03.16, 17:20
Гість: InnaFL
711.03.16, 17:21Відповідь на 2 від Joxoxo
А при цьому описав склад...
Гала
812.03.16, 14:54
вау!