Про співтовариство

ПОЛИТИКА БЕЗ ФАНАТИЗМА -
ПРАГМАТИКА , СКЕПСИС , КРИТИКА , ЦИНИЗМ
- ‹REALPOLITIK› …
ТОЛЬКО НЕПРЕДВЗЯТЫЙ ЧЕЛОВЕК СПОСОБЕН ИСТИННО ВОСПРИНИМАТЬ ДЕЙСТВИТЕЛЬНОСТЬ !!!
Вид:
короткий
повний

ПОЛИТ.АДЕКВАТ

R_

R_

R_

R_

R_

R_

R_

R_

...

  • 24.02.17, 09:41

R_

R_

infoWAR

  • 23.02.17, 05:55

[ + ]

R_

R_

Денис Жарких

  • 14.02.17, 18:18

Только логика

Если Россия ждет, когда Америка отдаст Украину ей, то, значит, украинские националисты стратегически правы. Ведь если Россия ничего не может сделать без разрешения Америки, то зачем иметь дело с посредником в виде России? Проще напрямую Родину продать.

R_

R_

...

  • 11.02.17, 10:03

Трудовая миграция из Украины достигла 5 млн человек, при этом большинство заробитчан уехали в соседние страны нелегально. Об этом сообщил глава Государственной службы занятости Валерий Ярошенко на заседании "круглого стола".

"На сегодня по данным МИД 5 млн украинцев работают за границей. И много наших соотечественников действительно сталкиваются с сомнительными посредниками на рынке труда, которые отправляют работать людей по туристическим визам и никому нет никакого дела, как там будет человек работать, в каких условиях", — сказал он.

В.Ярошенко выразил мнение, что невозможно остановить волну трудовой миграции, но можно сделать все необходимое, чтобы украинцы имели защиту в странах пребывания и, вернувшись домой, имели дальнейшие социальные гарантии.

По данным опроса социологической группы "Рейтинг", среди украинских граждан, которые работали за границей в течение последних 5 лет, больше всего выезжали на работу в Польше — 36%, на втором месте Россия – 25%, в Чехии и Германии – по 5%, в Италии – 3%, остальные — в других странах, в основном Западной Европы.

R_

R_

Volodymyr Boyko :

  • 01.02.17, 09:59
‹ Українські військові гинуть за те, щоби Ахметов погодився передати Авдіївський коксохімзавод під оруду Кононенка й Кропачова та допустив у "Опозиційний блок" людей Медведчука. Загинути за це - святий обов'язок кожного свідомого українця.

Одночасно Кононенко й Кропачов влаштували блокаду товарних потоків Ахметова, найнявши Грішіна-Семенченка та профінансувавши цей перформанс. Тому все дуже серйозно - йдеться про забезпечення Порошенкові другого президентського строку.

У Ахметова зараз ситуація безвихідна. Якщо зупиняться пічі Авдіївського коксохіму - заводу гаплик. А якщо він почне робити якісь вибрики на ТЕЦ, тоді гаплик буде ще більш глобальний. Бо на сьогодні Кононенко вже віджав збагачувальні фабрики в сина Януковича й став перекривати Ахметову кисень, зокрема шляхом блокування залізничного сполучення з ЛНР.

Наразі в Ахметова один шлях - домовлятись, віддавати "Опозиційний блок" Медведчуку й брати Кононенка в компаньйони замість Новінського.

Продовжуючи тему: коли побачили, що блокада на Ахметова не діє, опоненти вдались до сильнодіючого засобу - знеструмлення Авдіївського коксохіму. Бо склалась ситуація, коли співпали інтереси й Порошенка-Кононенка, й Путіна-Медведчука. Порошенку потрібно залишити Ахметова без ресурсів й приборкати "Опозиційний блок" перед президентськими виборами, Росії - перетворити Медведчука на політичного гравця в Україні.

Медведчук і без того є офіційним представником СБУ. Але він досі не має ніякого іншого впливу на політичні процеси в Україні інакше, як через Порошенка.

Коефіцієнт корисної дії усіх цих "Українських Виборів" дорівнює нулю. Тому Медведчук (і це співпадає з бажанням Порошенка) хоче стати одним з очільників "Опозиційного блоку" та провести своїх людей у Верховну Раду на наступних виборах. А Ахметов, який контролює десь половину депутатської фракції "ОП" - категорично проти.

Тож Порошенко з Путіним зараз примушують Ахметова до миру, паралельно вирішуючи наболілі бізнес-питання Петра Олексійовича.

А те, що загине кілька десятків людей - так на те вона й велика політика, щоби не рахуватись з такими дрібницями. ›

R_

R_

R_

R_