Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ще два тепловізори і два тепловізійних приціли.

Якщо починати понеділок з приємної новини, то за минулий тиждень в 56 ОМБр поїхало ще два тепловізори і два тепловізійних приціли.

Ця допомога коштує 282,500 гривень. І придбана вона завдяки всім, хто пам'ятає, що в країні війна і військовим необхідна нічна оптика. Тепер батальйони, які захищають південну частину фронту стали краще озброєними.

Маріупольський напрямок протягом останнього місяця занадто "оживився". В основному там працюють розвідувальні групи противника. Вони складаються з кадрових російських військових, тому їхні дії чіткі і впевнені. А ще в них є ціль, завдання і вимоги, і вони точно знають як виконати їх. Минулої доби в районі села Павлопіль росіяни були надто активними. Окрім роботи розвідки і обстрілів, які військові вже називають звичними, по ним випустили ще кілька снарядів з мінометів. Звичайно, тепловізійна оптика не врятує від мін, але під час обстрілу ДРГ пробирається ближче до наших позицій. А тут вже справа за бійцем з тепловізором. А тепловізор це, на жаль, досі справа звичайних людей.

56 ОМБр потрібно допомогти ще з кількома тепловізорами. Для того, щоб наша розвідка йшла на завдання і знала, що попереду себе в разі чого, помітить противника, кожна з наших розвідгруп повинна мати хоча б по одному тепловізору. А також така техніка потрібна тим розвідникам, які працюють на спостережних пунктах. Без нічноі оптики іхня робота просто беззмістовна.

Один тепловізор Pulsar Quantum XD38 коштує 2500$.

Так, небезпечний фронт у всіх його частинах. І минулої ночі не було спокійно ані в Авдіївці, ані в Зайцевому, ані в районі Луганського. Лише за ці вихідні восьмеро хлопців опинилися в лікарні в Дніпрі з тяжкими пораненнями, які отримали під час мінометного обстрілу. 
Ми допомагаємо всім бригадам і підрозділам на цих напрямках. А можемо допомагати лише, якщо ви з нами.

Спокійного і вдалого тижня всім, і не забувайте про хлопців на передовій. Адже це чиїсь рідні. І на їхньому місці завжди може бути хтось з ваших.

Дар`я Бура

Проект «Повернись живим»
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій 
Всі реквізити і контакти тут : http://www.savelife.in.ua/

https://www.facebook.com/daria.bura.35

 

7

Коментарі