Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

В Україні пропонують повернути розстріл





Радник Президента Ольга Богомолець вважає, що деякі чиновники намагаються обдурити народ черговою хвилею мобілізації і вимагає у влади введення “воєнних” законів, таких як розстріл та довічне ув'язнення за розкрадання грошей на оборону.

Про це йдеться на блозі громадської діячки Ольги Богомолець.

На її думку, надсилати на фронт “чоловіків, які знають, чим закінчився Іловайськ і розуміють, що ніхто не відповів за безграмотність”, - безглуздо.

80 млрд гривень виділено у бюджеті на оборону країни. Навіть 10% прибутку, отриманого від цієї суми – кривавий, але дуже підступний стимул для бізнесу, що має доступ до “грифів”. Хто контролюватиме документи з позначкою “військова таємниця” і чи не стане це приводом для чергових глобальних корупційних схем і договорняків?
- пише радник Президента.

Вона наголосила, що сьогодні війна для декого стає “дедалі вигіднішою справою”, а закону про військову економіку, що забороняє прибуток в оборонній галузі та фронтовому забезпеченні у воєнний час, – нема. “Та й реальних реформ в МО і МВС поки ніхто не побачив, як, власне кажучи, і конкретної чистки кадрів”, - констатує Богомолець.

Де військово-економічні закони, в яких за умов воєнного часу мають бути передбачені довічне ув'язнення або розстріл для тих, хто зазіхне на обороноздатність країни, засунувши руку в кишеню армії, посилаючи безвусих хлопців у котли уздовж уявного кордону - без аптечок, без жетонів, без систем захисту? Хто виступатиме гарантом їхніх прав, якщо сьогодні у них немає нормальних виплат, забезпечення, пільг, соціального забезпечення їхніх сімей?
- підкреслила вона.

Радник Президента зауважила, що кожен поранений і кожен загиблий - це щорічні мільйонні витрати на лікування, реабілітацію, психологічну та соціальну підтримку бійців і їхніх сімей у майбутньому.

Наостанок Богомолець поставила перед владою своєрідне завдання – не розтягувати війну на роки, перетворюючи її в нову систему заробітку в геть розкраденій країні, а зробити все для того, щоб вона закінчилася якнайшвидше.

Читайте також: Зараз ми живемо в державі, яка називається "бандит", — Богомолець

“Але в нашій з вами реальності є і зрадники, стукачі, дезертири, злодії, мародери і корупціонери. Пора зважитися і зняти запобіжники - створити надійний фундамент справедливої країни, перейти до ефективних переговорів і чітким продуманим діям”, - констатувала вона.

До слова, Генерал Збройних сил України, який передавав несправну техніку для армії, раніше мріяв стати заступником міністра оборони, однак тепер його відправили у відставку.
14

Коментарі