Про співтовариство

Поради на вдале знайомство і стабільне життя.
Вид:
короткий
повний

жіноча 2 сторінка

Як нанюхати собі пару.

Чому інтернет знайомство малоефективне. Лише безпосередній контакт може бути стартом міжособистісних відносин. Свою пару легше відЧути у натовпі ніж вирахувати за картотекою. Як віднайти собі пару у зрілому віці. 

Тайны человеческого запаха - http://www.youtube.com/watch?v=hjGDRYeMEz4


Доведи свою відмінність.

Жінка зрілого віку, Ти хочеш вдалого знайомства. Пам’ятай – ти не одна на сайті знайомств. Доведи свою відмінність. Тебе «оточують» і молодші, і красивіші жінки. Що ти можеш їм протиставити?  Тіло пропонують коли більше нічого запропонувати. Ти шукаєш «душевного» - покажи свою душу.

Позитивна інформація про тебе має працювати одразу. Якщо ти мешкаєш не в маленькому місті і не маєш наміру шифруватись, розташовуй своє світле обличчя на всю аватарку.

Заочне знайомство з твоїм образом починається з огляду твоїх фотографій. Знай Твоє Фото з величезним собакою одразу викреслить деяких кандидатів, а також з малим, або з кішечкою. «Закордонні» фото не додадуть тобі позитиву. Натомість, добре сприймаються чоловіками фото у садку, городі чи з випічкою.

Залучи стороннього мужчину критично оцінити твої фото. Вибери 3 вдалих фото (1- портрет; 2- в домашній чи діловій одежі; 3- на пляжі чи на природі) цілком достатньо для повного розуміння твого образу.

Надавай більше біографічної інформації. У своєму резюме пиши не Яка ти, а Хто ти: професія, спеціальність за освітою, ким доводилось працювати, якими навичками володієш. «Умію говорити змістовно і зрозуміло.".  Я не закликаю тебе брехати. Лише поради про що писати.

Визначайся який «твій» мужчина. Не пиши про відпочинок біля моря, олігархів на сайті немає, краще про свою роботу, квіти на підвіконні, та присадибну ділянку.

Намагайся точніше сформулювати можливо важливу для нього інформацію. Уникай терміну «незаміжня», конкретизуй: вдова; розведена; у шлюбі не була. Про дітей: не народила; дошкільнята; школярі; самостійні; проживають окремо. Це працюватиме на тебе.

Одразу недодана інформація вже не спрацює. Порожнє резюме – це «порожня» жінка: без навичок, вмінь, захоплень, без любові до професії.

Твоє ставлення до сексу визначає діапазон його бажань  і можливостей.    ….!

Не обмежуй вузько вік претендента на твою увагу – ти ж іще не робиш вибір, бо може  й ні з чого.

«Справжність» чоловіка у його любові до своєї професії, його духовне багатство – різноманіття професійних вмінь. З цього виходячи, сформулюй бажані вимоги до претендента. Уникай «красивий, розумний, рідний». Зріднитися можна лише згодом.

 

У пошуках оптимального шлюбу..

Для початку варто ознайомитись з науковим матервалом http://www.youtube.com/watch?v=0gsn5dQidpU Потім продовжим.

Як в останный раз.

На попередню публікацію «Розумна жінка» образилась 30-ти річна жіночка, яку я поважаю на підставі інших розділів. 

Взагалі я пишу для піввіку (50  років). Ви в особливому стані: число мужчин цього віку було першопочатково менше ніж жінок та й різко зменшилось: - хвороби, - армія, - небезпечні професії, - алкоголізм і т.п. Тому знайти собі особистого мужчину дуже проблематично, їх майже немає у НЕТі.

Я вже скільки разів підкреслюю людські характеристики «пов’язані пучками», наприклад, енергійний (бойовий) чоловік – балакучий, (бойовий не лише з вами). Я не даю оцінки, а лише пробую згрупувати. Тихий, лагідний, (мямля зі «Службового роману») – слабо ініціативний, чекайте коли він осміліє для знайомства, хоча, саме за ним ви будете «як за кам’яною стінною». Йому розіб’ють окуляри, а він підніметься і буде захищати свою даму, хоч, можливо його змолотять в кров. Його сила в мудрості і стриманості. Це добрий спеціаліст, надійний товариш, розмірений і передбачуваний. А от ініціативи в особистому житті йому не вистачає.

Зайдіть у «гостьову»  до кількох жінок, і ви побачите як «знайомляться» мужчини: «-привіт, -ну як справи», і все – реальних пропозицій немає. Коли він в юності сексуально «виховувався», а сексу тоді іще не було; нікому, крім «босяків» було його консультувати. Відчував він що не так вчать, а альтернативи не було.

Я «на танцях», чи в санаторії більше покладався на жіночий вибір, бо ви в цілому більш інтуїтивні, і підходив до когось з «мого круга», і як правило, не помилявся.

В силу традиції починати знайомство має хлопець. Але це залишимо молоді розбиратись. Нашому віку мало залишилось часу на парне життя. Перечитайте на моєму блозі «Жіночу сторінку». Спокійні, стримані, лагідні жінки, вам ціни немає – будьте ініціативніші – втрачати вже нічого – дійте, як в останній раз.

Така ось презентація - http://love.i.ua/user/6613816/ рідко кого залишить байдужим. Серйозний привід для знайомства.

Ефективне оголошення у «знайомства».

Більшість жіночих оголошень – пустота, самовпевненість, нерозуміння чоловічих очікувань.

Ваше оголошення має одразу нести якнайбільше інформації про Вас, а не потім.

Давайте усвідомимо, що познайомитись і вибрати для заміжжя це різні речі.

         Щоб було з чого обирати треба зацікавити хоча би двох претендентів на ваше серце. Ширше роздвигайте угору віковий діапазон для претендента.

         Уявіть якого мужчину ви бажаєте: середнього достатка, – олігарха, чи трудягу. Відповідно до очікувань, давайте інформацію про себе: в побуті і в професії, а не похвальбу своєму тілу і характеру.

Вгадайте з 3-х разів на яку жінку більше мужчин зверну.ть увагу:

                   Люблю подорожі до моря = вирощую квіти і овочі;

                   поїздки на автомобілі    = шию і вишиваю;

                   Походи у кіно і ресторан = люблю смачно готувати;

         Фото має бути три, а саме: 1) обличчя крупно і з мінімумом макіяжу; 2) на повний зріст в місті чи на природі; 3) оголене тіло: на пляжі, чи на присадибній ділянці. Коли вам за 30-ть, не покладайтесь лише на своє тіло.

         Щоб показати душу і характер, напишіть про захоплення поезією, чи театром. Повідомте про свою емоційну стриманість і готовність терпіти певні його вади, наприклад – паління.

         Вам напевно напише мужчина, який «упізнає» себе в намальованому вами образі. Так що, поставтесь до цього відповідально.

         Запитуйте, дам пояснення. 

Як скласти оголошення на знайомство.

1. Заготов текст заздалегідь, перечитуючи і правлячі на протязі тижня.
2. Якщо за звичай спілкуєшся не українською, повідом що ти українка – це цінується не тільки українцем.
3. Памятай, що позитивна інформація про себе має бути викладена одразу, брак інформації зменшує твої шанси. Віднесись до цього заходу – як в останній раз.
4. Якщо ти вдова, чи не була заміжня, чи не мала дітей, - обовязково повідом про це, бо для когось цей факт визначальний у виборі.
5. Хочеш набрати позитиву для себе – проінформуй, що згодна на переїзд.
6. Не минай нагоди проінформувати про своє ставлення до домашніх тварин.
7. Будь правдивою у дрібницях – твоя щирість цінніше твоїх недоліків.
8. Наголошуй на тому – ЩО ти можеш дати йому. Номінальний мужчина хоче бути: нагодованим, доглянутим, сексуально задоволеним, мати свій простір.
9. Це потім твій, якщо чоловік, можливо вимагатиме заощадливості, а поки він перебуває у статусі кандидата, він позитивно оцінює твою доброзичливість, щедрість і співчутливість, тож не приховуй їх. Приховуй жадібність і скнарість.
10. Виключи можливу неоднозначність сприйняття твоєї думки. Шліфуй слова, щоб точно висловить думки, - як слаба голова, то зайві потім кулаки (стиснуті на удачу).
11. Перевіряй, чи немає в складеному тобою тексті граматичних помилок, щоб не здаватись комусь недостатньо грамотною.
12. Якщо за компютером працює інший, перечитай чи немає у тексті механічних недоречностей, хоч і не значних, щоб не здатись комусь неакуратною у побуті.
13. Якщо виставляєш свої фото, не приховуй стрункості свого тіла, але не розміщуй арт. знімків у павільйоні: це викличе недовіру, бо буде схоже на «підставу».
14. Не поспішай роширювати «мету знайомства» до – «шлюб, створеня сімї». Саме по собі це тобі нічого не дає. Якщо ти розумієшся у рибалці, то знаєш – що великого коропа на жилці не витягнеш. Під нього спершу треба підвести підсаку. Мужчина найбільше цінує свободу вибору. Тож треба дати йому час дозріти до прийняття такого рішення, обережно спрямовуючи його, бо замість шлюбу може бути «брик».
15. Щоб безвідмовно привернути увагу, почни з якогось слова у множині: «сестри, подруги, сусідки познайомляться з одним мужчиною …». Потім усе може відфільтруватися і буде «усім сестрам по сергам». Хоча, якщо враховувати статистику, яка не на користь жінок, то, можливо, краще мати реального мужчину на двох з сусідкою й «усі гвіздки забиті», ніж плакатися одна одній – де його взяти?
16. Запиши на чернетку недоліки, які дратують тебе у чужих чоловіках. Вимоги до свого обранця запиши у позитивній формі, приклад: «не ледащій», - «щоб мав захоплення якоюсь творчою працею»; «не товстий» - «підтягнутий», «не псих» - «стриманий».
17. Конкретизуй загальні вимоги. Заміни «інтелігентність» чимось на кшталт «любов до мистецтва», «любов до читання книг», «сприйняття прекрасного», «рівень освіти», «любов до театру».
18. Не став верхньої межі віку претендента, або піднімай угору, потім відбракуєш, зате буде з ким поспілкуватись.
19. Май на увазі, що врешті решт вдале складення пари залежить від вашої сексуальної відповідності, будь готова Терпіти: поступитись своїми високими вимогами, або терпіти його «надлишок».
20. З розумінням сприймай початкову «багатовекторність» можливого кандидата – він ще не визначився.
21. Будь готова звикати до нових запахів. Поширюй і на нього цю умову. Не перевантажуй себе косметикою при першій зустрічі.
Якщо не всі зрозуміли, то що ж, – я писав для вишуканих.

Я хочу тебе звабити.

Безумовно, жінка може обрати пасивну роль принцеси, що чекає на прекрасного принца, і прочекати його усе життя. А можна узяти ініціативу у власні руки і спробувати самій зробити перші кроки у коханні. На перший погляд це може здатися надто ризикованим. Є такі чоловіки, які з підозрою сприймають ініціативність жінок. Вони одразу починають підозрювати щось не те.

Та найчастіше жіноча ініціатива сприймається чоловіками як чудова можливість звільнення від власних страхів, інертності, нерішучості. Так, нерішучості і безвольності чоловікам не запозичувати. Але якщо вони здатні тверезо оцінити ситуацію, то врешті приходять до висновку, що без жіночої активності багато з них залишаться ні з чим. Тому жінки не мають сидіти склавши руки і чекати, поки хтось зупинить на вас свій погляд. А треба ризикнути і самій зробити свій вибір. Скоріше за усе чоловік змириться, що перший крок був зроблений не ним і не тільки змириться, а й вік вдячний вам буде. Зрозуміло, що жінці треба володіти певною силою волі і мужності. Якщо мужчина має на чоловічих плечах розумну голову, він позитивно оцінить вашу відвагу.

Є безперечне правило: активні дії дозволяють жінці відчути власну силу, відчути себе звабливою, сексуальною. Жіноча активність підсвідомо вітається і чоловіками. Їм полегшує, адже вони звільняються від необхідності приймати рішення. Треба памятати, що за усієї удаваної чоловічої рішучості і ініціативності, представники сильної статі у масі своїй край нерішучі і безініціативні. В глибині душі вони мріють, щоб усі важливі рішення приймалися без їхньої участі. Бо більшість хлопчиків виховуються матір’ю, навіть якщо є батько, і всотують фактичний матріархат у побуті.

Тож треба жінці усього лише зробити вигляд, що все здійснюється за його чоловічою волею. Тому жінкам не варто комплексувати і турбуватися з приводу відповідальності. Жінки мають бути не тільки коханими, а й закоханими, а це вже саме по собі передбачає дію. Ось така історія.

Ми зустрічалися декілька разів, та ніякого прогресу у стосунках не було з-за моєї соромязливості. Жінка мені дуже подобалася, та я не насмілювався їй про це сказати, тим більше її обняти, поцілувати. Тому ми гуляли і розмовляли про різні сторонні речі – про роботу, політику, та інші дрібності. На третій зустрічі вона запросила мене до себе на вечерю. Коли я зайшов у квартиру, вона без зволікань заявила: Готовся – я буду тебе спокушати. Наша вечеря затяглася до ранку.

Один з важливих моментів на початку відносин – телефонний дзвінок після першого побачення чи знайомства. Після слів: Я тобі зателефоную, ви починаєте чекати. Цілком вірогідно, що можете нічого не дочекатися. Ні, з такою пасивністю і покірністю долі не можна погоджуватись. Ви можете витримати дводенну паузу – виключно для пристойності. Та якщо за цей час він не зателефонує, на третій день має відбутися ваш дзвінок. Причому ніяких вибачень. Усе має бути просто і природньо. Телефоную тому, що хочу тебе почути, а за тим і побачити. Врахуйте, якщо ви не застали його вдома, ні в якому разі не спілкуйтеся вперше з його домашніми. Перетелефонуйте пізніше. Якщо ви його застали, ведіть розмову стверджуючими, а не запитальними реченнями. Не розпитуйте про його думку про вашу зустріч, а констатуйте – що вам було з ним цікаво, і настав час зустрітися, щоб продовжити цікаве спілкування. Як казав А.Райкін – Це приємно, коли жінка слухає тебе, розкривши рота. То ж, хоча б імітуйте цікавість.

Слід припускати що на вас може чекати фіаско. Треба бути впевненій у собі, але не настільки, щоб ця впевненість переростала у безкомпромісну самовпевненість. Усе може бути. Ваша атака може наштовхнутися на стіну його непоступливості. Але, навіть у цьому випадку, не варто засмучуватись. Не на ньому одному зійшовся для вас білий світ. До того ж, якщо він не сприймає вас належним чином, то й толку вам від нього не було б. Не склалось із цим – буде інший! Тільки не треба втрачати віру у себе і в усе ту ж жіночу ініціативу! Щастя рідко падає з неба – його треба шукати самій і битися за нього.

Кому належить мужчина.

Це жінка може бути «безхозною»,
тобто самотньою, а мужчина, як правило, має комусь належати. І хазяйок у нього
може бути не одна. Часто між його матір’ю та дружиною іде непримиренна
боротьба. Важче усього у цій ситуації мужчині: він кохає дружину і любить
матір, але залишається поміж двох фронтів і страждає беручі під захист слабшу,
– на початку життя молоду дружину, а згодом стару вже матір. Частіше за все
вихідна причина в матері, вона любить свого синочка з дитинства і не відчула моменту,
коли права на нього треба уступити іншій жінці, якщо сформулювати узагальнено,
то тій, з якою у нього почались інтимні стосунки. Найважче це зробити матері, у
якої він одиначок, а якщо до того ж його мама самотня, то можуть утворитися
пекельні відносини між свекрухою і невісткою. Дещо пом’якшити відносини можуть
малі онуки.
Та лише цією парою конфлікт не
обмежується. Інша ситуація – суперниці. Не завжди формальний статус «дружина»
захищає життєві пріоритети. Чув такий випадок. Додому до дружини зявилась
стороння жінка: «Не будеш іноді відпускати чоловіка – заберу його назовсім». Що
ж, мабуть такий розклад волі діючих осіб цього трикутника. Сприйняття цієї
ситуації вами залежить від ролі, яку в ній ви обрали для себе.
Кому ж належатиме тимчасово «безхозний»
чоловік? Є такий комерційний трюк. Наприклад, на кожний послідуючий автомобіль
в автомагазині навішується накидка. Кожному купцеві пропонується обирати собі
авто крім того, що під накидкою. Але ж вам,
як і більшості, сподобалось те авто, що під накидкою і ви пропонуєте
хабара. Враховуйте такий психологічний момент і зумійте обєктивно розібратися
з кандидатами. Не зволікайте з вибором. Чую ваше: «Якби ж він був».

Де взяти достойного чоловіка.

Де взяти достойного чоловіка?             Виховати!  

До жінок: мам і бабусь я намагаюся донести думку - для виховання справжнього в майбутньому мужчини дуже важлива участь чоловіка у вихованні їхнього сина чи онука.

Зараз я замислився – як же виховували мене? Пишу експромтом.

Відколи себе пам’ятаю, у неділю батько гукав мене у свою постіль між ним і мамою. Це були хвилини сімейного щастя для дитини.

У мене був розумний і люблячий батько. М’який, співчутливий, інтелігентний. Мати часто говорить: «Я знаю, що ти дужче любив батька.» Я радий що він повернувся з війни і народив мене. Я був єдиною у них дитиною, доглянутою і, по можливості, нагодованою.

Батько не дозволяв матері мене бити. Навіть тоді, коли я повиносив на вулицю голодним дворовим товаришам пиріжки, напечені мамою до якогось свята. Пам’ятаю як він стояв між мамою і мною, розставивши руки і удари віника припадали на його руки.

При мені він ніколи не сквернословив і не бив, та й взагалі - я не чув від нього лихих слів. Тому його моральні покарання я сприймав як справедливі і беззаперечно їх виконував.

Дуже важливе по життю! – Батько навчив мене порядку. Один раз і назавжди він показав мені як скласти на стілець скинуту ввечері одежу. І привчив мене щовечора складати свої іграшки.

Він мені казав: «Коли живеш серед жінок не можна уникнути іноді жіночого волосу у їжі. Стався до цього терпляче, з розумінням». До цього часу у мене вже 7 жінок: мама, дружина, 3 дочки і дві онучки. Так що ця його порада виявилася для мене актуальною. Я спокійно витягую волос з рота.

Він відчував, вгадував і трішечки випереджав мої іще не сформульовані мною проблеми. Коли я досяг повноліття, він ініціював прийняття на квартиру дівчини ровесниці, мабуть, щоб компенсувати мені нестачу спілкування.

 

Висновки, які я роблю для Вас. Актуально при легалізації гомосексуалізму. Щоб стати повноцінним мужчиною:

1.       З раннього дитинства хлопчик має відчути флюїди сімейного щастя.

2.       Ніколи від жіночої статі навіть заслужене покарання, особливо фізичне.

3.       Сприяти його дружбі і спілкуванню з дівчатками.

4.       Своєчасно консультувати хлопця з статевих питань.

5.       Сприяти доступному спілкуванню з дівчиною чи молодою жінкою…

Якщо ваші чоловіки не дістали належного сексуального виховання, то  мабуть варто врахувати це для ваших дітей та онуків, щоб поширювати сімейне щастя.

2 ч. Ода жінці.

Хочеш бути щасливою – шлях один маневруй. Май кому поплакатись, але знай: проблеми вирішувати все одно тобі, а зволікання у цьому лише збільшує втрачений у житті час. Головне питання міцності відносин пари (довго підбирав наступне слово) балансуй на межі можливого у сексуальній складовій цих відносин. Визначимо межі сексуальності. Для чоловіка: від «завжди хочу» і не терпітиму – до «не завжди можу». Для жінки «Завжди можу, але не завжди хочу» і не буду, - «нехай знає». Вираховуємо, як в математиці, межі, які задовольняють обидва рівняння. Непорушними кордонами є фізіологічні межі. Цікаво, що для чоловіків з віком вони звужуються, а для жінок, навпаки, розширюються. Отже найкращій твій вибір – виходити з того,що маємо, тобто у любий бік терпіти. Балансувати заморилась, або «не буду» - альтернатива, як у гуморесці Андрія Сови «Шукай собі більшу кухню, або меншу жінку», тобто, інший претендент, як заміна, або як доповнення. Тож, терпи і поступово привчай терпіти його, якщо вдасться.

         Психологія мужчини – дружина моя, усі інші жінки наші. Жінка від природи терпляча, стабільна, якби не обставини, та не «козел» попався, то й було б. Але ж іще «жорстока» демографія, на якій дехто паразитує. А як перекошену демографію компенсують у інших державах, релігіях. У мусульманській релігії виходять з того що жінка має бути чиєюсь. Цю проблему вирішує, певним чином, полігамний брак. Так як пояснив мені колись давно у Київському готелі узбек-пенсіонер (можливо Афганець), три його дружини живуть у трьох окремих будинках, наче по хуторах, а він ходить до них почергово. А після смерті чоловіка дружина переходить у спадок його брату, або іншому родичу і не залишається безхозною, тобто є кому піклуватися.

         У Українському звичаї був інститут кумівства, який передбачав хоч і не заміну померлого, але таки ж допомогу з боку хрещеного батька, або хрещеної матері. Щоб підсилити відповідальність, у хрещені батьки часто брали родичів: двоюрідних братів чи сестер, або іншу рідню. У народних піснях часто куми виписані канвою як пара. Іще проблема парування для самотніх вирішувалась за звичаєм у Купальську ніч: ні один мужчина не смів відмовити самотній зачати разом дитину, яка народжувалась на Благовіщення і була під божим захистом.

         Варто нам мислено «приміряти» на себе полігамний брак. Люди прилаштовуються до демографії. У одному штаті в Індії чисельність мужчин перевищує чисельність жінок втричі. Тому там жінка може мати до трьох чоловіків. Вони разом успішно ведуть хазяйство, бо жінка лягає на ніч з тим, хто сьогодні краще попрацював вдень у хазяйстві. Так що полігамним брак може бути в обидва боки. Я знаю чоловіків, які і зараз зареєстрували б другий шлюб, щоб самим приймати участь у вихованні своїх не менш любимих «позашлюбних» дітей. Від полігамного шлюбу можуть виграти в першу чергу діти, для яких узакониться біологічний батько. Якщо є самотні подруги нещасливі в особистому житті, то можливо їм допоможе в житті один чоловік для двох, порівняно з його повною відсутністю. Якщо спокійно порозмислити не такі вже й «ненаситні», хоч як задоволені, жінки. А ділити жінку чи чоловіка з другом, чи подругою краще ніж плакатись на плечі одне у одного вірного і не замінимого.

         Якщо ви перша дружина і чоловік вас що називається «задовбав», а домогосподарство вимотує, то можливо краще узяти під контроль позашлюбні звязки чоловіка і самій прийняти другу жінку, помічницю у господарстві. Або в протилежному випадку вимагати другого чоловіка, як допомогу своєму вже «підтоптаному». До речі, чув стримані висловлювання чоловіків, що нехай би хтось зробив по господарству і у додаток йому свою дружину, щоб самому відпочити. У любому випадку ця ситуація, як чиряк, - прорве, коли визріє.

         Залишається чекати як це сприйме наше суспільство, позицію, якого у цьому питанні формуєте виключно ви, жінки. Або не чекати, а діяти. Товариш розповідав що у радянські часи у Грозному були мужчини які мали декілька жінок. Приходить влада з формальним запитанням - Хто твоя дружина? – Оця. – А та? – А то подруга моєї дружини, приїхала погостювати. – Давно гостює? – Три роки. – Вона народила? – Так. Що ж мені її виганяти? Жалько, нехай живе. Місця вистачить, хліба теж. Це, якби зараз сказали приховане багатоженство. Нехай живуть. Бог їм суддя і він більш людяний.

         Клята демографія, несприятливе життя, безробіття, погіршується середовище людського існування, жінки переходять у категорію товару. Втримаємось у житті тільки разом. А хочеться ж добре прожити це життя з першої спроби. Єдина втіха - моя дружина, вважай що мати. Притулюсь, заховаюсь, поскаржусь. Кажуть: Маленька дівчинка – вже мати; старий мужчина – то ще дитина.

         Мужні наші жінки, був би я Жириновським пообіцяв би кожній по окремому забезпеченому, або підприємливому чоловіку, беріть усі, мені не шкода, але ж демографія. Старий чаклун Джин з пляшки, вкинувши на одне футбольне поле 20 мячів, сказав: «Я хоч і чаклун, але створювати не вмію. Можу лише перерозподілити, скажімо, перенести вже наявне у світі – в інше місце». Так що, якщо вам до душі перерозподіл, то я навчу як зробити розумно.