Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Лицеміри з ООН

В Молдові гучний скандал після доповіді Хайнера Білефельда, голови відділу по питанням релігії, який осудив те, що деякі нормативні акти Молдови містять посилання на традиційну для Молдови релігію - православ'я. В своєму інтерв'ю порталу Deutschland Білефельд заявляє:

Государство не может ставить перед собой цель защищать конкретные религиозные практики как таковые или же отстаивать достоинство религии. Государство должно заботиться о достоинстве, свободе, равноправии людей. Лишь тогда, через посредство людей, религия с ее содержанием, ритуалами и практиками, становится предметом внимания.


А в чому лицемірство шановного пана Білефельда, який так р'яно захищав права якоїсь людини, хоч і не називає її прізвища, ледь не вистрибуючи з трусів, що створив міжнародний скандал? А те, що ООН тут позиціонує себе як секулярна організація, хоча вже давно під дахом тої ж ООН промишляють різного штибу сектанти, яким ООН благоволить.

Хочу звернути вашу увагу на такого діяча як Роберт Мюллер, який був довгий час заступником секретаря ООН. Роберт Мюллер народився у Бельгії, переїхав у Францію, де був членом Компартії і членом комуністичного підпілля в часи окупації. Але він був не звичайним комуністом-атеїстом, а прямим учнем теософа Аліси Бейлі, яка власне і вигадала теорію Настання ери Водолія, термін Нью-Ейдж і т.д. Ярий послідовник Нью-Ейдж і став займатись питаннями освіти в структурах створеного ООН. Ним же під егідою ЮНЕСКО був створений так званий "Учбовий план по навченню світу" (The world core curriculum). Ось він на сайті ЮНЕСКО. Вчитель Мюллера Аліса Бейлі заявляла, що світу в ері Водолія потрібна єдина релігія. Мюллер не приховував, що саме в цьому контексті і створювався цей план. Він казав: "Ціллю людства має бути поспішна глобалізація релігій для того, щоб дати нам універсальне, космічне значення життя на землі і породити першу глобальну, космічну, вселюдську цивілізацію". Для цього ним же і були створені по всьому світу "Інтернаціональні школи Роберта Мюллера" (Robert Muller Schools International), ціллю яких і є навчання дітей в рамках програми ЮНЕСКО. Вважається, що Роберт Мюллер був "офіційним філософом ООН".

Далі більше. Мюллер притягнув з собою в ООН сектанта, який в 70-х роках став офіційним співробітником ООН. Мова йде про Шрі Чінмоя. Шрі Чінмой засновник секти імені себе, який не вжився в Індії і переїхав в США по стандартним шляхам інших сектантів Шріли, Ошо та іже з ними, ім'я їм легіон. Шрі Чінмоя вже неодноразово ловили на брехні і фокусах, також з ним пов'язані в 90-х два гучних скандала в США та Великобританії. В США колишні послідовниці Чінмоя звинуватили його у сексуальних домаганнях, а в Палаті общин деякі депутати подавали проект про повну заборону деструктивної секти, яка обдурює людей. Однак високі покровителі з ООН та інших організацій обидві справи зам'яли. Але не надовго в США з 2010 року знову йде гучний процес проти сект Чінмоя. Сам Чінмой був великим бізнесменом, з сіттю сект, магазинів та навіть "духовних ресторанів" по всьому світу (він помер у 2007 році, але справа його живе). Але як не дивно скандальна слава Чінмоя не вплинула на його позиції в ООН. Більш того в 2012 році ООН реалізувала проект Шрі Чінмоя і увела офіційне свято - 20 травня День щастя. І більш того першим заходом в рамках святкувань була презентація в ООН книги Чінмоя.

І після цього, як ООН став дахом для просування сектантів з Нью Ейдж, вони висувають звинувачення Молдові в тому, що там "ще лишились згадки про православ'я". Покидьки, що ще сказати. Ні Молдові, ні України не можна допустити, щоб сюди протягнули замість наших традиційних цінносетй, оцю сектанську хрінь Нью-Ейдж припорошену деклараціями прав якоїсь людини.
10

Коментарі

анонім

131.07.13, 06:42

Чим далі, тим краще розумію, що за усією тією боротьбою за "права людини" стоїть усіляка гидота.

    231.07.13, 10:24Відповідь на 1 від анонім

    Чим далі, тим краще розумію, що за усією тією боротьбою за "права людини" стоїть усіляка гидота.Під гучним пафосом бажання створити космополітичну бидломасу

      331.07.13, 10:58

      А для чого спиратися на православ'я? Воно що ідеальне? Повинен виконуватися закон співвідношення політики та релігії - принцип взаємоневтручання та виконання виключно своїх функціями. А коли якийсь пархатий попік з Одещини проклинає журналістів та розказує прихожанам як голосувати, то такого попіка треба по всій строгості ККУ, як і будь-якого громадянина, який порушує права людини.

        431.07.13, 11:07Відповідь на 3 від gatyla

        А для чого спиратися на православ'я? Воно що ідеальне? Повинен виконуватися закон співвідношення політики та релігії - принцип взаємоневтручання та виконання виключно своїх функціями. А коли якийсь пархатий попік з Одещини проклинає журналістів та розказує прихожанам як голосувати, то такого попіка треба по всій строгості ККУ, як і будь-якого громадянина, який порушує права людини.Права якої саме людини? Прізвище, ім'я, соціальний статус цієї людини?

        І чому власне релігія має бути відділена від держави?

          531.07.13, 11:46Відповідь на 4 від Lost_paradise

          Будь-якої. Дитина люмпена повинна мати такі самі громадянські права, як і дитина професора. Тим більш не факт що з першої не виросте нормальний громадянин, а з іншої виродок. Ось тільки ніхто не забороняє дитині люмпена отримувати знання самостійно, а професору найняти репетиторів. Тут уже інше - соціальні права. Зрозуміло тут ніякої рівності не повинно бути. А чому релігія повинна бути відділена від держави? Ну хоча б для дотримання громадянських прав. Чому, я, агностик, повинен мати менше громадянських прав ніж віруючий? І більше ніж атеїст? Віруючий католик менше ніж віруючий православний. Віруючий київського менше ніж московського? Та тут така гарна громадянська почнеться, що мама не горюй.

            631.07.13, 11:52Відповідь на 5 від gatyla

            Це все якісь абстракції, знову якась та людина, якої ніколи не існувала. Я разом з Де Местром людини не бачив, а ось молдаван бачу і вони не вдоволенні діями цього вискочки з ООН. Принцип синергії гласить, що ціле не є складовим його частин, а значить нація не дорівнює купі її представників. Значить право нації вище за право якогось окремого сектанта, якого може образити посилання на релігію в нормативних актах.

            Щодо громадянських прав, знову право нації. Є нація, в якій діють певні правила і діють традиційні релігії ( в Україні це не тільки православ'я, а і католицизм і якісь традиційні дохристиянські культи, які не поєднані з сектанством Нью-Ейдж), в купі це українська традиція і вона має бути під охороною держави, бо держава і є вираженням цієї традиції.

              731.07.13, 16:54Відповідь на 6 від Lost_paradise

                81.08.13, 01:25

                ООН це організація інтересів жидів і більше НІЧОГО.