хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Як попередити поломку(рубрика Боїмось майстерню)

Далі я буду черпати манну небесну про ремонт мого не дорогого безперебійного живлення, він такий не дорогий, що я не знайшов цю модель на Ютуб але: будемо ловити мисль з нулю.

Зараз завершу тему про те, що мене особливо цікавить: тестування пристрою, і вчасна профілактика, щоб комп'ютер працював без збоїв але досі збої у мене несподіванні і обов'язково на вихідні дні так, що залишаєшся сам без допомоги друзів, і всі сервіси закриті до понеділка.

Ось одна поки знахідка та ще декілька аналітичних програм, що я випробував.

Якщо програма покаже температуру відеокарти 85С то стоп, і комп'ютер пора на тест(крім тестових програм є деякі тестові модулі, що треба купувати)

Моя нова карта наразі(легкий тест) показала чудове охолодження графічного процесора 60С(ідеально), і не виявило проблем в пам'яті відеокарти. Інша утиліта чомусь глюкнула але її випуск 2006, і система попередила про проблеми в її компонентах, і можливо якщо це не проблема то утиліта виявила недолік в відеодрайвері тобто його треба обов'язково оновити як тільки вийде нова версія.

Одна з випробуванних утиліт(треба скачати її нову версію, і в ній вже є все необхідне, тому відео трохи застаріле але нормально щоб схопити мисль чи почерпати манни небесної(так я колись говорив)) дивимось її на відео:


2

Коментарі

Гість: реал

120.11.13, 00:06

Купи новый комп и не трахайся шротом Б.У Может ещё посохшие кондёры переменять.

    220.11.13, 00:09Відповідь на 1 від Гість: реал

    Занудам пісняк http://blog.i.ua/user/1644892/1310684/

      Гість: реал

      320.11.13, 00:18Відповідь на 2 від Крилами віри

      Ну теперь понятно В Лондон жить собрался умотатьСкатертью дорога

        420.11.13, 00:21Відповідь на 3 від Гість: реал

        Співак передумав але залишився співаком

        А Ви от чого зраджуєте ПК який не зраджує Вас?