Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Котигорошко - герой української народної казки

Котигорошко (Покотигорошко) — герой  української  народної казки. Хлопчик надзвичайної сили, який народився з горошка. За допомоги козаків-характерників ВернигориВернидуба і Крутивуса перемагає Змія і визволяє братів  сестру.  http://kazkar.at.ua/publ/kotigoroshko/1-1-0-4
Мультфільм "Котигорошко" (1970) http://blog.kino.meta.ua/communities/mult/posts/i176994/



5

Коментарі

110.05.11, 09:59

Вчора, на дитячому майданчику, я покликала сина - "Йди сюди, Котигорошко" - і моєму подиву небуло меж коли до мене підійшли діти та спитали - "Тьотя, а кто такой Котигорошко?", я, звісно, переказала дітлахам що знала зі свого совеєтського дитинства , але, виходить так, що не такаж і "убога" була освіта СРСР, на відміну від освіти вільної незалежної України ......... Сучасні діти знають все про Спайдерменів та Черепашок, але нічого про героїв рідного українського фолькльору. Батькі, обов"язково познайомте малюків з Котигорошком, козаком Мамаригою, Вернидубом та іншими слов*янськими героями. І мої оплиски мультиплікаторам студії "Мельница" за Альошу Поповича, Добриню, Муромца та князя Володимира.

    Гість: gav57

    210.05.11, 10:33

    Если откинуть политику, то в естественных науках и математике вполне приличное образование. Имел возможность сравнивать с уровнем с которым приезжали в СССР студенты иностранцы.

      311.05.11, 08:07Відповідь на 1 від Арійка

      Это старая болезнь даже не СССР, а еще со времен Рассейской империи. Прелонение перед иностранщиной.

        Гість: славянофилка

        411.05.11, 08:31

        Дипломы советских ВУЗов - полноценны. Угнетало только перенасыщение науками, ВРЕДИВШИМИ МОЛОДЁЖИ - ИСТОРИЯ КПСС, брехливая ИСТОРИЯ СССР, ДИАМАТ, ИСТМАТ... Но дипломы, полученные сегодня - ПУСТОПОРОЖНИЕ БУМАЖКИ ! Особенно - в "Университете" Поплавского.

          511.05.11, 20:09

          "Українській владі" не треба щоб діти знали свої казки, легенди, історію, хай знають шреків, гарі потерів все закордонне з гарною обгорткою а своє бридке погане( включаючи мову). Чи не в більшості населення така думка?Рабами народились рабами й помруть.