хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Різдвяно-Новорічні Вітання, Мајдане, Україно!


          Веселих свят!, 30.12.2013

    Христос народився!
    Вітаю вельможне панство з најбільшими святами в України! Для всіх вас, у кого Мајдан в душі, гукаю: «Схід і Захід — разом!». І бажаю вам щастя, миру ј добра! Хочу аби цеј Новиј рік здіјснив всі ваші сподівання! Це незвичајні і најкращі Різдво та Новиј рік за всю історію непідлеглої України, за словами мајданців і гостеј Мајдану. Навіть проти те, що були сплановані акції влади на вимкнення системи опалення в Будинку профспілок 2 січня 2013 року, запобігання підвозу продуктів, дров, пального та інших необхідних речеј, перешкоджання вивезення сміття, відключення комунальниками вуличного освітлення Мајдану 6-7 січня 2013 року. Штаб націјнального спротиву розцінює такі плани влади як провокації та злочини, які підпадають під кримінальну відповідальність та створюють небезпеку для життя і здоров’я громадян, що у мирниј спосіб відстоюють на Мајдані свої права. Штаб вимага припинити такі дії.
    Мајдан підготував на 6-7 січня гарну святкову програму і запросив киян та гостеј столиці зустріти Різдво разом. Крім евроялинки та ялинки поставили Величезниј Дідух біля громадського сектору Евромајдану. Звичајно, проходили виступи фолклорних ансамблів, стояли вертепи на кожному розі, зокрема головниј з яких «Вертеп-2014, або ж Рiздво Народу, що прокинувся ј повстав». У ньому були задіяні дiјовi особи: Звiздар, чотири пастушки, козак, три Ангели, цар Iрод, вояки Ірода, Смерть. Ще 6 грудня прибічники екс-прем’єрки Вкраїни, лідерки партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко та активісти харківської «Батьківщини» зібралися біля ЦКЛ №5, Харків, де тимчасово перебувала ув’язнена Качанівської виправної колонії №54 у Харкові, яка проходе там курс лікування, щоб привітати її з Різдвом. Аматорськиј колектив виконував колядки та українські нарідні пісні. Люди підспівували ј танцювали, а в перервах між музичними номерами скандували «Юлю, з Різдвом!», «Юлю, ми з тобою!» і «Юлі — волю!». У відповідь екс-прем’єрка сигнале світлом.
    Протягом понеділка, 6 січня, зі сцени Мајдану виступили вертепи та церковні хори. На Святиј вечір гостеј Мајдану пригощали кутею, пампушками, узваром. Було приготовано традиціјне святкове меню з 12-и страв. Святкова програма розпочалася о 10-ј ранку з богослужіння. О 19:00 з привітаннями на сцену вијшли лідери опозиції. О 22:00 розпочалося Різдвяне богослужіння, а о 23:00 — пастирське слово від представників конфесіј.
    На Різдво, 7 січня, починаючи з 8-ї години ранку і до самої ночі на сцені Мајдану проходили богослужіння, а також виступали вертепи. О 13:00 Церкви Києва та інших міст провели святковиј передзвін, що був підтриманиј на Мајдані (організатори запрошували приходити на свято з маленькими дзвіночками). Після цього на сцені відбулося Різдвяне Богослужіння, були зачитані Різдвяні вітання до пастви від предстоятелів Церков. О 14:30 з привітанням з Різдвом Христовим виступили лідери опозиції. О 15:00 на Мајдані відбувався парад Різдвяних зірок, а о 16:00 — флешмоб, під час якого колективи вертепів запросили волонтерів разом привітати киян з Різдвом, а ввечері розпочався святковиј концерт.
    Відомі в усьому світі люди зробили Різдвяно-новорічні привітання з чудовими побажаннями для українців.
    Деякі вітання з Новим роком всім українцям у хронологічному порядку:

    Працівники сольства США на чолі зі слом Джеффрі Пајєттом привітали українців з Новим роком відеороликом «Веселі новорічні вітання від Посольства США в Україні» з віршами. На відео, представники диппредставництва читають віршовані вітання українською мовою та одягнуті в вишиванки на тлі ялинки. Джеффрі Пајєтт — сол США в Україні (відеозвернення), 30 грудня 2013 року: «Хај Новиј рік у вишиванці розбудить вас щасливими вранці. Принесе у вашу хату сміху та гостеј багато». Так само привітали інші співробітники сольства: Ґреґ — політичниј відділ, Так — відділ культури, Ендрю — відділ культури, Таммі — консульськиј відділ, Крис — економічниј відділ, Джејсон — відділ з питань оборони, Ярина — відділ преси, Елізабет — економічниј відділ, Бред — політичниј відділ. Окрім побажань щасливого Нового року, у віршах є і згадки про нинішні події в Україні. До речі, це чергове вітання від сольства Сполучених Штатів. Попереднє було «Музичне вітання до Дня Незалежності — Червона Рута» SaveFrom.net, 23 серпня 2013 року. Тоді співробітники сольства США в Україні привітали українськиј нарід з Днем незалежності, виконавши відому пісню Володимира Івасюка «Червона рута». У відеозверненні, розміщеному в Ют’юб (YouTube), перед початком пісні сол США в Україні Джеффрі Пајєтт у вишиванці звернувся до українців з привітанням українською мовою: «З нагоди 22-ї річниці незалежності України ми хочемо побажати вам чудового свята з музичним привітанням — від американського народу українському народові. З Днем незалежності, Україно!». Після привітання сла пішов відеоролик з піснею. Близько 15-и співробітників з різних відділів дипломатичної установи в українських вишиванках в музичному супроводі групи сольства США Дак енд Кавер (Duck and Cover) проникливо заспівали «Червону руту». Наприкінці виступу вони привітали українськиј нарід: «З Днем незалежності, Україно!». Відеоролик містить письмове пояснення: «Співробітники посольства вирішили заспівати одну зі своїх најулюбленіших українських пісень «Червона рута», щоб висловити свою повагу до української культури і відзначити це свято». «Червона рута» — пісня, виконана ансамблем «Смерічка», а пізніше Софією Ротару, на слова ј музику Володимира Івасюка, стала однією з најбільш знаменитих українських пісень у світі. В. Івасюк написав її в кінці 1960-х років.
    Знаменитиј німецькиј рок-гурт «Скорпіјонс» (Scorpions) висловив свою підтримку активістам Мајдану ј привітав українців з Новим роком. Клаус Мајне — вокаліст «Скорпіјонс» (відеозвернення), 31 грудня 2013 року: «Ми відвідували Україну. За останні 2 роки ми давали концерти в Качибеї (Одесі), Юзівці (Донецьку), Кодаку (Дніпропетровську) і, звичајно, в Києві. Сьогодні ми хочемо побажати всього најкращого вам, мирної демонстрації на Мајдані. І я сподіваюся, що українці у мирниј спосіб знајдуть шлях до єднання і до кращого мајбутнього вашої країни. Новиј рік за вікном. Бажаємо вам щасливого Нового року і всього најкращого у 2014-му. Ми любимо вас».
    Привітав українців з Новим роком і висловив своє захоплення Евромајданом Квінсі Джонс — американськиј композитор і продюсер, володар 27-и преміј Ґреммі (відеозвернення), 31 грудня 2013 року: «Цього вечора увесь світ збирається, щоб зустріти Новиј рік. Я хотів би скористатися моментом, щоб висловити своє захоплення та передати најкращі побажаннями всім, хто мирно зібрався на площі у Києві і по всіј Україні, щоб встати на захист демократії та свобід, які вона приносе. Нема більш благородної справи, ніж боротьба за справедливість і рівність. І коли ви продовжуватимете докладати зусиль у ціј боротьбі, знајте, що ви не самі і світ спостеріга за вами. Як сказав великиј американськиј борець за права людини Мартин Лютер Кінґ-молодшиј: «Наші життя починають закінчуватися в тој день, коли ми починаємо мовчати про те, що ма значення». Мирні акції українців будуть служити основою, з якої виросте демократична Україна. Я посилаю вам свої најщиріші благословення на успіх та безпеку в цеј Новиј рік, і знајте, що всі ви в моїх думках і молитвах».
    На своїј сторінці в «Фејсбук» (Facebook) Міхеїл Саакашвілі — 3-ј Президент Грузії зробив головною фотографією листівку з привітанням 3-а мовами, 31 грудня 2013 року. Крім грузинської та англіјської екс-президент віта весь світ українською мовою. (Інтерв’ю в етері телеканалу «112 Україна»), Новиј Јорк, 1 січня 2014 року: «Хочу побажати українцям гарного настрою, успіхів, перемоги. І тримајтеся! Ми всі сумуємо за Україною. Ви мешкаєте в приголомшливіј країні, з дуже розумним і працьовитим, дуже чесним і порядним народом. Ви будете европејською державою. Ви будете дуже успішними. Ми будемо за вас вболівати, тому що ваш успіх — це наш успіх, усіх колишніх радянських народів».
    Славімо Јого!

    Де панство святкувало Різдвяно-новорічні свята?

33%, 6 голосів

0%, 0 голосів

6%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

44%, 8 голосів

17%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
17

Коментарі

Гість: Анна Герман

110.01.14, 12:20

Виктор Фёдорович в Донецк съездил. Колядок послушал, вертеп посмотрел.

    210.01.14, 13:00Відповідь на 1 від Гість: Анна Герман

    Віктор Хведорович баче далеку Юзівку, а не добача близькиј київськиј Мајдан. На жаль, він так і залишився президентом одного реґіјону. Дякую за відгук, мем.

      Гість: Анна Герман

      310.01.14, 13:27Відповідь на 2 від нік повинен

      Дякую Вам за подяку. Жутко люблю подарки.
      И скажите по совести ждёте подарочки под ёлку от Виктора Фёдоровича ?
      У Него и Мутный Союз и налог на обмен валюты и всенародный референдум в мешке!
      Праздники не закончились.

        410.01.14, 13:50Відповідь на 3 від Гість: Анна Герман

        Знаєте, волію не таких дарунків. Господь з ним, як на мене, хај лише схаменеться, і подарує українцям під евроялинку свою відставку. Це најкраще, добродіјко, що він може зробити.

          510.01.14, 14:33

          На Майдані з близькими людьми і друзями!

            610.01.14, 16:00Відповідь на 5 від Julia Taneta

            Спасибі пані за најліпшу від усих відповідь, на яку можна розраховувати. Бачите, на Мајдані відбуваються незвичајні події, що залишають яскраві, добрі спогади, які під впливом часу не зникають. Якщо їх за браком часу пропустити, то потім вже не надолужити.

              711.01.14, 09:28

              *smok e*

                811.01.14, 12:50Відповідь на 7 від UNSO Дніпро

                Дуже дякую, сер! На великиј жаль, святкування Різдвяно-новорічних свят вчора ввечері затьмарила своїми діями «Беркутня» біля Києво-Святошинського суду. Либонь, їхні лави складаються з банди реґіјоналів. Надіюся, що після цих подіј США і Евроунія нарешті запровадять довгоочікувані санкції стосовно Віктора Хведоровича і неукраїнського окупаціјного ур’яду. І власне, пропоную за це тост!

                  911.01.14, 14:21Відповідь на 8 від нік повинен

                  Так, шановний пане Inhvar, за це і вип'ємо , та заспіваємо гарну пісню: "Гей іржали ситі коні..."

                    1011.01.14, 14:40Відповідь на 9 від UNSO Дніпро

                    Чудово! Повірте, в мене не виникають вагання стосовно того і я пријмаю вашу пропозицію.