хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №132 від 10 лютого 2012 року



ЄС розчарований черговою відмовою ВР декриміналізувати статті, за якими засуджено Тимошенко

Брюссель. Європейський Союз розчарований черговою відмовою Верховної Ради України декриміналізувати статті 364 та 365 Кримінального кодексу України, за якими, зокрема, засуджено колишнього прем’єр-міністра Юлію ТИМОШЕНКО та проводяться судові слухання щодо низки інших колишніх міністрів.
Про це власному кореспонденту УНІАН в Брюсселі повідомили у прес-офісі комісара ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Стефана ФЮЛЕ.

Більше про це читайте: http://economics.unian.net/ukr/detail/119597

З 1 березня українців очікує зростання тарифів на воду

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, ухвалила рішення про підвищення з 1 березня 2012 року тарифу на водопостачання та водовідведення для побутових споживачів у середньому на 7,8%.
Про це на брифінгу після засідання заявив голова Нацкомпослуг Валерій Саратов.

Більше про це читайте: http://ua.korrespondent.net/business/economics/1317713-z-1-bereznya-ukrayinciv-ochikue-zrostannya-tarifiv-na-vodu

Посол Британії попередив, чим загрожує Тимошенко в тюрмі

Країни ЄС не допустять підписання Угоди про асоціацію з Україною, поки лідери опозиції залишаються ув'язненими і не зможуть займатись політикою.
Про це пише посол Великої Британії в Україні Лі Тернер у блозі на "Українській правді".
"Якщо лідери опозиції, ув'язнені в результаті недосконалих судових процесів, не будуть звільнені та не отримають можливості брати участь у політичній діяльності, то малоймовірно, що Угоду про асоціацію буде підписано чи ратифіковано", - зазначив посол.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/10/6958540/

Кернесу не дали візу до Великобританії через "кримінальне минуле"

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили інформацію, оприлюднену низкою українських Інтернет-ЗМІ, про те, що міському голові Харкова Геннадію Кернесу відмовили в отриманні візи до Великобританії. Як повідомляють джерела ТСН.ua у МЗС, причиною відмови стало нібито "кримінальне минуле" мера Харкова.

Більше про це читайте тут: http://tsn.ua/politika/kernesu-ne-dali-vizu-do-velikobritaniyi-cherez-kriminalne-minule-dzherelo.html


Збірна Данії відмовилася від проживання в Україні на Євро

Одна з команд-учасниць Євро-2012 буде орендувати тренувальну базу в Польщі за ціною в 2,5 раза дешевше, ніж в Україні.

Більше про це читайте: http://www.champion.com.ua/euro2012/2012/02/10/480356/

Забзалюк направив до ГПУ заяву про підкуп депутатів

Даною заявою повідомляю про незаконні дії з боку представників окремих політичних сил, що направлені на порушення виборчих прав громадян України.
Так представниками депутатської фракції Реформи заради майбутнього, зокрема "її керівництвом, вчиняються завідомо незаконні дії, які направлені на фальсифікацію результатів виборів до Верховної ради України, які, відповідно до ст. 77 Конституції України повинні відбутися 28 жовтня 2012 року.
Зазначене мною вище підтверджується аудіо записом, зробленим особисто мною під час розмови з Головою депутатської фракції Реформи заради майбутнього Рибаковим Ігорем Олександровичем.
Даним аудіо записом чітко підтверджено факт того, що на сьогодні мають місце непоодинокі випадки виплати винагород у надзвичайно великих розмірах (близько 500 тис. дол. США) народним депутатам України при переході його з однієї фракції до іншої.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/9894.html

Євгенія Тимошенко вимагає у Пшонки справу за знущання над її мамою

Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія подала в Генеральну прокуратуру заяву про вчинення злочину у відношенні її матері.
Про це вона заявила в п'ятницю журналістам у Києві на виході з Генпрокуратури після того, як подала заяву на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"Я подала заяву про злочин, який постійно відбувається у відношенні моєї матері. Цей злочин полягає в тому, що її незаконно засудили, їй не надають медичну допомогу, вона весь час перебуває в стані відчуття болю й не може рухатися", - сказала Євгенія Тимошенко.
Вона назвала дії співробітників Ппенітенціарної служби, медиків у відношенні її матері катуванням.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/10/6958508/

Захист Луценка: судове слідство повністю спростувало провину екс-міністра

Захист колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вважає, що судове слідство в справі екс-міністра повністю спростувало докази державного обвинувачення про його винність.
Про це Українським Новинам сказали адвокати Луценка Олексій Баганець і Ігор Фомін.
"Я вважаю, що судове слідство повністю спростувало провину мого підзахисного", - сказав Баганець.

Більше про це читайте: http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2012/02/10/63742
1

Коментарі

112.02.12, 20:48

"Брюссель. Європейський Союз розчарований черговою відмовою Верховної Ради України декриміналізувати статті 364 та 365"

Ну, что убедился - Вону считают виновной даже в ЕС. Единственное требование - демократизировать статьи. Так что нечего было филькину грамоту подсовывать Дубине, а если хотела, тогда своими бы ручками и подписывала этот позорный договор на 10 лет.