хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Парк квітів Асикага

 Парк квітів Асикага (Ashikaga Flower Park) знаходиться в місті Асикага в провінції Точиги на о.Хонсю. Парк охоплює близько 8,2 га і славиться різноманітними видами гліциній (на японському її назва звучать як Fuji).

цветы, глицинии

 Гліцинія - рід високих деревовидних витких субтропічних рослин з сімейства Бобові з великими гілками запашних квіток. Квітки гліцинії, білі, блакитні, фіолетові або пурпурні, схожі на метеликів. Зібрані у великі висячі гілки вони надзвичайно ефектно виглядають на тлі густої зелені листя. Запашні грона бузкової гліцинії нагадують нашу білу акацію, наші весняні південні вулиці і усе хороше, що з цим пов'язане.  Асикага вважається одним з кращих місць для перегляду квітучої гліцинії в Японії, квіти в парку посаджені дуже тісно і створюють дуже красиві і химерні композиції   

цветы, глицинии

У парку є 100 літня гліцинія, також близько 160 гліциній яким близько 60 років і 1500 азалий яким більше60 років. Для столітньої гліцинії парком створений величезний каркас для підтримки величезної парасольки фіолетово-синіх кольорів (гліцинія відноситися до ліанових дуже добре формується). Існує також довгий тунель білої гліцинії а тунелю жовтого вербняку kingusari буде потрібно ще багато років, щоб стати фактичним тунелем (поки це як навіс).

цветы, глицинии

 Гліцинія (вістерія) - це ліана, яка вважає за краще обвиватися навколо опор. Опорою може служити інше дерево, альтанка, стіна будівлі. Гліцинія цвіте великими звисаючими гронами, які видають солодкуватий неповторний аромат. Він притягає комах, особливо бджіл. Цвітіння гліцинії це воістину приголомшливе видовище!Оскільки гліцинії відносяться до класу пальмових, працівники парку просто не могли втратити можливість створити свого роду тунель з цих прекрасних квітів. Один з таких тунелів вже відкритий і здатний радувати тисячі відвідувачів фіолетово-синіми тонами цих рослин. Так само був споруджений ще один тунель, але потрібно декілька десятків років, щоб він став повноцінним квітковим шедевром, так що доки - це усього лише навіс.

цветы, глицинии

  Водоспадом спрямовуються вниз довгі віти її запашних квітів - білі, фіолетові, пурпурні, рожеві, блакитні і жовті грона на зеленому фоні з листя представляють собою приголомшливе і унікальне видовище!У парку декілька тисяч гліциній. Багато з них вже "в літах" - в парку Асикага можна побачити гліцинії, яким вже більше століття! Таким "стареньким" вже важко стояти - тому дизайнери сконструювали спеціальні каркаси для величезних квіткових шапок прекрасних ліан. Таких альтанок тут чотири.

цветы, глицинии

    Незмінні вигуки захоплення викликає і восьмидесятиметровый тунель з білої гліцинії. Білосніжні гілки з кольорами, схожими на крихітних метеликів і солодкий ніжний аромат, - недаремно японці називають прохід по тунелю з дорогою щастя.  

цветы, глицинии

Гліцинія цвіте з середини квітня до середини травня, але і в іншу пору року парк прекрасний.

цветы, глицинии

  У лютому-березні тут цвіте слива, трохи пізніше з'являються нарциси, тюльпани, гіацинти і мускари - перші вісники весни.У квітні і травні сад спалахує фантастичним різноколірним фейєрверком тисяч рододендронів і азалії (серед яких 1 500 кущів яким більше 60 років

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

цветы, глицинии

Більшими фото можете насолодитись в моїй папці Ashikaga Flower Park

дерело

25

Коментарі

Гість: Трайган

14.02.12, 23:34


    25.02.12, 01:00

    дуже красивий парк, фантастичної краси квіти, я в захваті

      35.02.12, 07:53

        45.02.12, 08:34

          55.02.12, 09:25

          СПАСИБО за возможность насладится такой красотой Божественно красиво, восхитительно, сказочно

            65.02.12, 09:28

              75.02.12, 10:49

              Поистине чудесный цветочный город!!!

                85.02.12, 14:42

                Патрясающий своей красотой парк.

                  95.02.12, 16:59

                    Гість: Люсси_Я

                    105.02.12, 22:33

                    Яка краса!!! Подивилась одне велике фото - зараз піду туди дивитися усю папку.
                    ++++++

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна