Морозиво

Об'єднання людей (дорослих та дітей), що полюбляють ласувати справжнім натуральним морозивом. Ділимося рецептами приготування натурального морозива в домашніх умовах. Обговорюємо склад "морозива", яке продається в магазинах та супермаркетах, та вплив цього складу на здоров'я. Шукаємо клієнтів для виготовлення домашнього морозива на замовлення з екологічно чистих продуктів.
18+ підписатися

6 учасників

  • Irina S
  • Skajvoker
  • Smailuk
  • MaximSavich

Як ви купуєте морозиво?

Дайте, будь ласка, відповідь, як ви купуєте морозиво.

20%, 2 голоси

10%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

30%, 3 голоси

10%, 1 голос

30%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як треба купувати морозиво?

Є три категорії покупців: одні обирають той продукт, який їм краще смакує, інші дивляться на цінову пропозицію, але лише одиниці знають, як правильно розпізнати морозиво, виготовлене з натурального молока. Виробники живуть на конкурентному ринку і тому, щоб знизити ціну на свій товар, використовують дешевшу сировину: молочний жир замінюють на пальмову чи кокосову олію. Це дієва стратегія, яка ефективно впливає на тих, хто шукає дешевшу цінову пропозицію. Експерти радять покупцям звертати увагу на кілька речей, які засвідчують якість товару й наявність некомбінованої сировини.
"Якщо ви шукаєте справжнє морозиво без рослинних жирів, яке виготовляють тільки з молока й продуктів його переробки, то, перш за все, зверніть увагу на упаковку", - радить експерт однієї з організацій, яка здійснює консалтинг виробників молокопродуктів.
"Коли на обгортці є напис "пломбір", "вершкове" чи "молочне", то далі треба шукати позначку ДСТУ: 4733. Саме цифра "33" тут означає, що в складі продукту міститься виключно молочна сировина, а не рослинна чи комбінована", - додає спеціаліст.
Рослинна олія (пальмова, кокосова чи будь-яка інша) не заборонена державним стандартом при виготовленні морозива з комбінованим складом сировини. Таке морозиво менш калорійне і йде під маркуванням ДСТУ: 4735.
Заморожений сік, щербет чи плодово-ягідне морозиво зараз випускають під маркуванням ДСТУ: 4734.

Створено нову групу "Морозиво"

Ми з дружиною намагаємось вживать тільки натуральні продукти харчування. Здебільшого купуємо продукти у селян на ринках, які самостійно вирощують овочі та фрукти у власному підсобному господарстві. Моя дружина гарна господиня: готує вдома смачні й натуральні страви, а я їй допомагаю. Ми довгий час хотіли поїсти якісне морозиво, шукали, вивчали склад, пробували на смак різні торгові марки, і врешті-решт переконались, що якісного морозива в торговельних мережах просто нам не знайти. Тому задумались над приготуванням морозива вдома самим.
Тепер ми хочемо знайти таких як ми, щоб ділитись рецептами морозива, обговорювати вплив морозива, яке продається в магазинах, на здоровья.
Також ми хотіли б виготовляти домашнє морозиво на замовлення, тому шукаємо також ласунчиків, яким не подобається морозиво з магазину.