хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Як треба купувати морозиво?

Є три категорії покупців: одні обирають той продукт, який їм краще смакує, інші дивляться на цінову пропозицію, але лише одиниці знають, як правильно розпізнати морозиво, виготовлене з натурального молока. Виробники живуть на конкурентному ринку і тому, щоб знизити ціну на свій товар, використовують дешевшу сировину: молочний жир замінюють на пальмову чи кокосову олію. Це дієва стратегія, яка ефективно впливає на тих, хто шукає дешевшу цінову пропозицію. Експерти радять покупцям звертати увагу на кілька речей, які засвідчують якість товару й наявність некомбінованої сировини.
"Якщо ви шукаєте справжнє морозиво без рослинних жирів, яке виготовляють тільки з молока й продуктів його переробки, то, перш за все, зверніть увагу на упаковку", - радить експерт однієї з організацій, яка здійснює консалтинг виробників молокопродуктів.
"Коли на обгортці є напис "пломбір", "вершкове" чи "молочне", то далі треба шукати позначку ДСТУ: 4733. Саме цифра "33" тут означає, що в складі продукту міститься виключно молочна сировина, а не рослинна чи комбінована", - додає спеціаліст.
Рослинна олія (пальмова, кокосова чи будь-яка інша) не заборонена державним стандартом при виготовленні морозива з комбінованим складом сировини. Таке морозиво менш калорійне і йде під маркуванням ДСТУ: 4735.
Заморожений сік, щербет чи плодово-ягідне морозиво зараз випускають під маркуванням ДСТУ: 4734.
3

Коментарі

анонім

11.08.11, 10:08

лучше самому делать

    21.08.11, 10:12Відповідь на 1 від анонім

    Тогда прошу вступать в нашу группу, мы ищем желающих кушать натуральное домашнее мороженое.

      анонім

      31.08.11, 10:14Відповідь на 2 від MaximSavich

      Тогда прошу вступать в нашу группу, мы ищем желающих кушать натуральное домашнее мороженое.спасибо, но я задолбаюсь для всех домашнее молоко покупать

        41.08.11, 10:22Відповідь на 3 від анонім

        А мы только домашнее молоко и покупаем, у нас маленький ребенок. Покупаем у одного хозяина, в стеклянных 3-л банках, потом обязательно кипятим.
        А группа не только для тех, кто хочет заняться приготовлением мороженого дома, но и для тех, кто хочет чтоб его не обманывали (покупая шмурдяк под названием "мороженое"

          529.05.12, 18:35

          цікава стаття, пізнавальна