хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Заставка девяносто перша

Це я озвучив цитату з програми "Заставка", і поки роздумував, що ж я таке сказав, то на память надійшли інші слова "Обережніше з дитиною, бо підросте й надає здачі"

На кінець-то я здав четвертий урок на всі 100,  тема "Жизнь после смерти: небеса и ад"

А замітка моя вступить в пятий урок, і ось трохи цитат:

9 Чим додержить юнак у чистоті свою стежку? Як держатиметься Твоїх слів!

10 Цілим серцем своїм я шукаю Тебе, не дай же мені заблудитися від Твоїх заповідей!

11 Я в серці своїм заховав Твоє слово, щоб мені не грішити проти Тебе.

(Пс.118:9-11)

На перший погляд це схоже на "теорію гуманності"

"Теорія гуманності" це: психологи вважають, що глибоко в серці людини заховано бездонний клад добра й дістатися його можливо вірою в САМОГО себе, а також дисципліною та вихованням.

Але Біблія відкриває зовсім інше: не з власного серця дістаємо добро, а з Божих обітниць з неба, з гори. Це "благодать", з чого і є новий заповіт та обітниця Бога, це дар. Хоча і є дар, а має ціну, що сплачена жертвою Ісуса Христа. Тому дар нового життя через віру в Ісуса Христа:

Отож, приступаймо з відвагою до престолу благодаті, щоб прийняти милість та для своєчасної допомоги знайти благодать.

(Євр.4:16)

З цього виходить наступне: всякий дар це явище, і християнство треба розглядати як явище з науковим підходом та дослідженням: християнство воно або є або не існує як явище про благодать на землі з неба:

Наприклад досліджуємо цю історію як явище про благодать:

"Правильное знание истины дает здоровые плоды"

Спасибо за предложение участвовать в 30 дневном марафоне, ведь по сути я стану участником в проповедовании, пребывая в молитве и призывая людей к изучению Слова. Убеждена,что многие люди, ищущие Бога, не знают истинного пути, сидят во тьме, потому что нет правильного понимания, нет знаний о Боге. Засвидетельствую, как я пришла к Богу. Еще с детства я задавалась вопросами и замечала, что у меня отвращение к спиртному, наркотикам, блуду, а также сильно развитая интуиция. Я не просто предчувствовала надвигающуюся беду, но еще знала как ее избежать. Постепенно, я убедилась, что Бог пребывает вместе со мной и Он отвечает на мои молитвы. Но как мне Его найти, как познать - я не знала. Оставаясь во тьме незнания все достижения и преодалевания трудностей я присваивала себе. Тогда Бог занимал в моей жизни второстепенный план. О Христе я знала мало, Его искупительной жертвы не понимала, мне это казалось глупым, и все мои старания сделать жизнь счастливой были тщетны. Два брака, двое детей, всегда сама...сама...усилия...усилия, а страданий не уменьшалось, они только возростали. Во время одной из попыток покончить с собой, я помню как плакала и умоляла Бога: "Я не хочу так жить, забери меня к себе". Тогда Господь дал мне еще один шанс. Вскоре услышала, что к нам в город приехал миссионер. Бог дал уверенность, что это то, что я искала, там я приняла решение посвятить свою жизнь Богу. Через трудности Бог вел меня к Себе, нес на Своих руках, научил черпать силу в Слове Божьем, а также искать там знание и мудрости. Библия дала мне ответы на все молитвы и вопросы, и на самый главный вопрос я получила ответ, что умерла для грешной жизни и Бог забрал меня к Себе на служение. Я благодарю Бога и воздаю Ему наивысшую Славу! Он подарил мне спасение, теперь я точно знаю,что Христос умер за меня лично. Желание глубоко познать Бога, утвердиться и стать примером для других привело меня в Библейский институт BBN. Уверенна,что учеба в вашем институте заполнит мои пробелы, упорядочит знания и вместе с другими христианами сделает свидетелем Спасения до края земли. http://www.bbnradio.org/wcm4/bbnbirussian/%d0%91%d0%b8%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%b9%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d1%83%d1%82/%d0%a1%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%8c%d0%b8/tabid/2762/ArticleID/13839/Default.aspx

В додаток також цікаво буде ознайомитись з цими місцями:

Наші цілі: http://rubka.org.ua/

- підняття духовного рівня молоді України;

- утвердження у суспільстві християнських принципів;

- духовне підкріплення та зміцнення у християнській вірі читачів;

- сприяння духовному росту християнської молоді;

- сприяння профілактиці та вирішенню соціальних проблем суспільства.

0

Коментарі