Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Солоне печиво з сиром.

Солоне печиво за німецьким рецептом, в оригіналі: "печиво з м*яким сиром". Тобто з бринзою чи моцарелою. Але у даному випадку використаний звичайний домашній сир.



Довго шукала рецепт...
Поки не знайшла на кухні... такий довгоочікуваний і такий, що надихнув -  надрукований на пачечці розпушувача...
Отже беремо 200 грамів сиру, 2 склянки борошна, 200 грамів масла (можно меньше), розпушувач (сода), ст. ложка цукру та солі та фірмові спеції змішані Philosopherом. До суміші увійшли коріандр, фенхель та кмин. По чайній ложечці кожного. Трохи фенугрека (пажитніка).



Подумалося, що 2 склянок борошна забагато, але з ароматним та смачним вершковим маслом... Хех...
У просіяне борошно... спеції перетерті...



Протитаємо сир...



Та розпушувач - соду...
Двох ложок забагато, то ж сипте меньше.
Ну і про оцет не забудьмо...



З додаванням масла - виходить масне тісто, що добре відлипає від рук і може зачекати... Поки не розігріється духовка і не буде змащено пательню (холодну) маслом.



Відриваємо шматочки тіста і розкочуємо, нарізаємо...
Насправді, така форма не личить саме солоному печиву. На той випадок, якщо забажаєте притрусіть цукровою пудрою.



Печеться 5-10 хвилин в залежності від товщини шару тіста. Перегортати потрібно. Температура - 230 градусів.



Зважайте на те, що воно досить ситне і може стати у пригоді в якості домашнього крекера, чи просто поласувати з друзями за чаєм, кавою.



Смачного!bokali
6

Коментарі

17.08.11, 18:50

    28.08.11, 04:48

      38.08.11, 13:16Відповідь на 2 від натурал

        48.08.11, 13:18Відповідь на 1 від Паче


        так дуже смачно