хочу сюди!
 

MELANA

39 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 49-51 років

Свинина, смажена з цибулею

Захотілося свіжини. Смаженої з цибулькою і з вареною картоплею.Такої, як мама готує. Смак і запах дитинства.  Кілька днів мене переслідував запах і вчора нарешті дійшли рученьки. Процес не фотографувала, тому фінальна фотка здерта з нету.

Тим, хто фанатично рахує калорії, непритомніє при словах жир, сало, холестерин lol  триматися звідси подалі.

Щоб не давати окремо сала, взяла відразу жирне м"яско. Має бути свіже і бажано, щоб не стояло в холодильнику. Смажена свіжина не може не бути жирною, дієтичне м"ясо то з іншої опери.  Кусок свинячого  ошийка порізати на кусочки, приблизно 3х3 см. Хто любить дрібніше -- можна різати, але не рекомендую. Кількість продуктів спеціально не вказую, кожен орієнтується на роти, які збирається нагодувати. ) Із спецій у страву йде лише сіль і свіжомелений чорний перець.

Мясо викласти на розпечену сковороду без жиру, оскільки ошийок жирний і сальце скоро почне підтоплюватися. На великому вогні, помішуючи дати м"яскові швидко припектися, зробити менший вогонь, посолити, поперчити і накрити кришкою. Готувати так хвилин 10. Тим часом порізати півкружальцями цибулю. Орієнтуйтеся на свій смак, але рекомендую побільше. Через 10 хвилин кришку зняти, дати випаруватися рідині, і знову на великому вогні смажити 1-2 хвилини додати цибулю і довести до готовності.

Подавати з відвареною картоплею. Картоплю можна перед готуванням порізати на четвертинки. Хоча набагато смачніше варити невелику цілу і вже готову на тарілці розламати на кусочки виделкою і полити жирком з м"яса mmmm можна притрусити зеленню




Істи з зеленою цибулькою. На стіл обов"язково поставити холодну горілку (дітям не наливати)

Смачного
22

Коментарі

120.05.11, 13:37

    Гість: скоро удалюсь

    220.05.11, 13:41Відповідь на 1 від _Stranger_

    а с капустой для козликовЪ свинью хошь?
    http://blog.meta.ua/communities/priyatnogo-appetita/posts/i1004313/

    хе-хе

      320.05.11, 13:42Відповідь на 1 від _Stranger_

      ? не кошерно?

        420.05.11, 13:42

        Ты таво... Не филонь... Фоту сваво мяса давай

          520.05.11, 13:43


          під таку свіжину і бурячиха піде!

            620.05.11, 13:43Відповідь на 4 від СВани

            нема вже

              720.05.11, 13:44Відповідь на 5 від Philosopher

              піде )

                820.05.11, 13:44Відповідь на 6 від bestiaya

                нема вжеабжора

                  920.05.11, 13:46Відповідь на 8 від СВани

                  якби ж то... я поки сіла за стіл вже майже порожні тарілки були

                    1020.05.11, 13:47Відповідь на 9 від bestiaya

                    якби ж то... я поки сіла за стіл вже майже порожні тарілки булитреба ж було втихушу!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна