Свинина, смажена з цибулею
- 20.05.11, 13:27
- Філософія життя
Захотілося свіжини. Смаженої з цибулькою і з вареною картоплею.Такої, як мама готує. Смак і запах дитинства. Кілька днів мене переслідував запах і вчора нарешті дійшли рученьки. Процес не фотографувала, тому фінальна фотка здерта з нету.
Тим, хто фанатично рахує калорії, непритомніє при словах жир, сало, холестерин триматися звідси подалі.
Щоб не давати окремо сала, взяла відразу жирне м"яско. Має бути свіже і бажано, щоб не стояло в холодильнику. Смажена свіжина не може не бути жирною, дієтичне м"ясо то з іншої опери. Кусок свинячого ошийка порізати на кусочки, приблизно 3х3 см. Хто любить дрібніше -- можна різати, але не рекомендую. Кількість продуктів спеціально не вказую, кожен орієнтується на роти, які збирається нагодувати. ) Із спецій у страву йде лише сіль і свіжомелений чорний перець.
Мясо викласти на розпечену сковороду без жиру, оскільки ошийок жирний і сальце скоро почне підтоплюватися. На великому вогні, помішуючи дати м"яскові швидко припектися, зробити менший вогонь, посолити, поперчити і накрити кришкою. Готувати так хвилин 10. Тим часом порізати півкружальцями цибулю. Орієнтуйтеся на свій смак, але рекомендую побільше. Через 10 хвилин кришку зняти, дати випаруватися рідині, і знову на великому вогні смажити 1-2 хвилини додати цибулю і довести до готовності.
Подавати з відвареною картоплею. Картоплю можна перед готуванням порізати на четвертинки. Хоча набагато смачніше варити невелику цілу і вже готову на тарілці розламати на кусочки виделкою і полити жирком з м"яса можна притрусити зеленню
Істи з зеленою цибулькою. На стіл обов"язково поставити холодну горілку (дітям не наливати)
Смачного
Тим, хто фанатично рахує калорії, непритомніє при словах жир, сало, холестерин триматися звідси подалі.
Щоб не давати окремо сала, взяла відразу жирне м"яско. Має бути свіже і бажано, щоб не стояло в холодильнику. Смажена свіжина не може не бути жирною, дієтичне м"ясо то з іншої опери. Кусок свинячого ошийка порізати на кусочки, приблизно 3х3 см. Хто любить дрібніше -- можна різати, але не рекомендую. Кількість продуктів спеціально не вказую, кожен орієнтується на роти, які збирається нагодувати. ) Із спецій у страву йде лише сіль і свіжомелений чорний перець.
Мясо викласти на розпечену сковороду без жиру, оскільки ошийок жирний і сальце скоро почне підтоплюватися. На великому вогні, помішуючи дати м"яскові швидко припектися, зробити менший вогонь, посолити, поперчити і накрити кришкою. Готувати так хвилин 10. Тим часом порізати півкружальцями цибулю. Орієнтуйтеся на свій смак, але рекомендую побільше. Через 10 хвилин кришку зняти, дати випаруватися рідині, і знову на великому вогні смажити 1-2 хвилини додати цибулю і довести до готовності.
Подавати з відвареною картоплею. Картоплю можна перед готуванням порізати на четвертинки. Хоча набагато смачніше варити невелику цілу і вже готову на тарілці розламати на кусочки виделкою і полити жирком з м"яса можна притрусити зеленню
Істи з зеленою цибулькою. На стіл обов"язково поставити холодну горілку (дітям не наливати)
Смачного
22
Коментарі
_Stranger_
120.05.11, 13:37
Гість: скоро удалюсь
220.05.11, 13:41Відповідь на 1 від _Stranger_
а с капустой для козликовЪ свинью хошь?
http://blog.meta.ua/communities/priyatnogo-appetita/posts/i1004313/
хе-хе
bestiaya
320.05.11, 13:42Відповідь на 1 від _Stranger_
? не кошерно?
СВани
420.05.11, 13:42
Ты таво... Не филонь... Фоту сваво мяса давай
Philosopher
520.05.11, 13:43
під таку свіжину і бурячиха піде!
bestiaya
620.05.11, 13:43Відповідь на 4 від СВани
нема вже
bestiaya
720.05.11, 13:44Відповідь на 5 від Philosopher
піде )
СВани
820.05.11, 13:44Відповідь на 6 від bestiaya
абжора
bestiaya
920.05.11, 13:46Відповідь на 8 від СВани
якби ж то... я поки сіла за стіл вже майже порожні тарілки були
СВани
1020.05.11, 13:47Відповідь на 9 від bestiaya
треба ж було втихушу!