Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?ні.
тільки смажити треба обережно...
обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...
Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?ні.
тільки смажити треба обережно...
обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...і обов"язково розігріти гарненько сковорідку
Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?ні.
тільки смажити треба обережно...
обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...дякую, шеф!
1017.08.16, 12:47Відповідь на 8 від Гість: La шарік
Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?ні.
тільки смажити треба обережно...
обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...і обов"язково розігріти гарненько сковорідкудякую, шеф! якщо що - ти до мене на підмогу, ок?
Коментарі
nihktoteperr
117.08.16, 12:24
бананы с перцем
но надо попробовать)
Philosopher
217.08.16, 12:25Відповідь на 1 від nihktoteperr
реально вкусно и очень насыщает...
nihktoteperr
317.08.16, 12:26Відповідь на 2 від Philosopher
верю...и проверю
Гість: La шарік
417.08.16, 12:32
радує коли нормальні люди пишуть приємні речі
Philosopher
517.08.16, 12:35Відповідь на 4 від Гість: La шарік
Ми Ла
617.08.16, 12:38
Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?
Philosopher
717.08.16, 12:40Відповідь на 6 від Ми Ла
ні.тільки смажити треба обережно...
обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...
Гість: La шарік
817.08.16, 12:44Відповідь на 7 від Philosopher
і обов"язково розігріти гарненько сковорідку
Ми Ла
917.08.16, 12:46Відповідь на 7 від Philosopher
дякую, шеф!
Ми Ла
1017.08.16, 12:47Відповідь на 8 від Гість: La шарік
дякую, шеф! якщо що - ти до мене на підмогу, ок?