хочу сюди!
 

Лариса

51 рік, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Грузинська війна: право і правда









Сьогодні, через три роки після того, як маленька демократична країна Грузія стала жертвою жорстокої агресії з боку РФ, уже можна дати правові оцінки. Найвідомішим документом, у якому розглядається це питання, є доповідь спеціальної комісії ЄС по Грузії
Важлива вона ще й тому, що її результати було передано ЄС, ОБСЄ, ООН і сторонам конфлікту, які на цій основі озвучували свої висновки.
У доповіді сказано, що Грузія розпочала масштабні бойові дії, але при цьому уточнено, що це було зроблено у відповідь на постійні численні провокації з боку Південної Осетії, включаючи артилерійські обстріли 6–7 серпня грузинських сіл. А також що масова видача російських паспортів на території Грузії без згоди її уряду суперечила принципам добросусідства, була відвертим викликом суверенітету держави і втручанням у її внутрішні справи.


Найстрашніше в цій ситуації те, що Росія починає вірити у свою цілковиту безкарність. На всіх тамтешніх телеканалах рефреном проходить думка: а що вони нам можуть зробити? І Європа своїми неадекватними діями дає росіянам підстави вважати, що так воно і є. Де реальні економічні санкції?
Кого нині турбує той факт, що операція грузинських військ була спровокована постійними вилазками осетинських бандформувань, а Росія тільки й чекала моменту – всі військові приготування на її території було здійснено заздалегідь? Чи що кількість жертв в Осетії було в багато разів перебільшено, і це підтверджують звіти авторитетних міжнародних організацій? Деякі навіть намагаються виправдати РФ.
Сміховинні й побоювання Заходу, що остання перекриє трубу. Ніколи вона на таке не піде з тієї причини, що це означатиме цілковитий і безумовний колапс російської економіки. А навіть якщо й так, усім нам треба думати про майбутнє, а не тільки про комфортне життя.

24

Коментарі

анонім

18.08.11, 23:40

Воздастся Орде сторицею на полную катушку !

    анонім

    28.08.11, 23:57

    Невесело...

      39.08.11, 00:06

      м-рСміт ще незнає, що "перемога" над Нео - не кінець для самого Сміта

        49.08.11, 00:11Відповідь на 3 від Люстерко

          59.08.11, 00:13Відповідь на 2 від анонім

          Невесело...Не сумуй! Все буде добре! Вже скоро!!!

            анонім

            69.08.11, 00:17Відповідь на 5 від Julia Taneta

              79.08.11, 02:11

              Російські війська тоді "показали" себе у повній красі, що з точки зору бойової виучки, що з точки зору "обліко моралє"

                Гість: москвостьоб

                89.08.11, 08:03Відповідь на 7 від Perovdupu

                Російські війська тоді "показали" себе у повній красі, що з точки зору бойової виучки, що з точки зору "обліко моралє"Нажаль і грузини показали свою тоді погану боєздатність.....

                  99.08.11, 09:09Відповідь на 5 від Julia Taneta

                  Невесело...Не сумуй! Все буде добре! Вже скоро!!!Чомусь і мені здається, що все буде добре... От таке відчуття з самого початку всіх цих подій. І буде ще таке, що раССєя вийде з цих окупованих територій і буде казати, що робиться все це для блага населення, що проживає на цих територіях.

                    Гість: lkjmn

                    109.08.11, 09:28

                    Європа, Росія... Це лише географічні назви. Як казав Козьма Прутков: "Зрі в корєнь". Хто керує скрізь? .... Пейсаті!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна