хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

А, що? В цьому щось є!

Гриценко: Не можна піддаватися на провокації влади
Прийняття закону про використання червоних прапорів – це провокація з боку більшості парламенту, яка усвідомлювала, чим все це може завершитись

В цьому переконаний голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

"Ми бачимо, як рішуче діє команда Януковича, коли не хоче бачити якихось акцій протесту. А тут вони не зреагували, отже – дозволили", - сказав Гриценко.

Народний депутат підкреслив, що в ситуації з законом про червоні прапори Янукович довірився політтехнологам, які йому порадили переключити увагу людей, оскільки немає ніяких економічних успіхів влади, які б можна було продемонструвати.

"Нехай люди чубляться між собою навколо прапорів, мови, конфесій тощо, аби лишень влада могла спокійно робити те, що захоче", - додав Гриценко.

"Своєю бурхливою реакцією 9 травня громадяни подарували владі величезний подарунок, солодку кістку для наступних виборів, - вважає народний депутат. – Не виключено, що подібні провокації будуть проводитись і надалі. Однак не потрібно на них піддаватися та реагувати", - закликав Гриценко .

Джерело: grytsenko.com.ua
11

Коментарі

130.05.11, 14:38

На них не треба реагувати адекватно. Виключно з ізуїтським почуттям гумору!
Який привіт, така і відповідь не забариться!!!

    231.05.11, 11:12

    Вот если бы во Львове провокаторов встретили гробовым молчанием, дали бы провести акцию и уехать провокаторам, а затем помыли бы за ними асфальт шампунем, как это сделали на Майдане-2.... Было бы цивилизованно и оскорбительно для этого коммуныдла

      331.05.11, 19:49

      Влада провокуе як за часів совка,чуствуеться гебістська рука.