хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ігор Смілянський став особистим ворогом українського бізнесу

Як це не прикро констатувати, але гендиректор Укрпошти Смілянський став особистим ворогом українського бізнесу. Замість того, щоб боротись за клієнта, він пропонує законопроект, яким Укрпошта буде регулювати діяльність операторів ринку. Пропонується створення регулятора з обкладання операторів податком у 0,2% від обороту.

Також Смілянський запропонував закріпити за Укрпоштою виняткове право відправляти посилки вагою або до 2 кг, або взагалі до 10 кг. Каже, що таким чином він хоче закрити діру в 1,5 млрд грн, яка з’явиться в Укрпошті після збільшення мінімальної зарплати. Він готовий знищити ринок доставки. Його не бентежить, що постраждають десятки бізнесів, пов’язаних з галуззю доставки. Не проблема, що постраждають сотні тисяч бізнесів, які щосекунди швидко доставляють свої товари своїм клієнтам. Мільярди втрат заради інтересів одного чиновника, якому потрібно показати результати, які він наобіцяв у ЗМІ.

Уся Україна рухається до дерегуляції, зі скрипом та потугами пробиває вікно у Європу, буквально по сантиметру. А тут таке – у протихід здоровому глузду людина, що декларує прозахідний підхід у менеджменті, законодавчо вирішила заборонити приватним компаніям працювати на найдинамічнішому ринку!

Такого жаху не дозволяли собі жодні керівники Укрпошти чи міністри інфраструктури ні за Кучми, ні за Януковича. Це не можна назвати навіть януковщиною. Такі дії – справжня швондерщина.

Найкращий регулятор ринку – це клієнти! А не Смілянський, що одягнув маску псевдореформатора. Нападати на вільний ринок – це знищення економіки та майбутнього України!

Володимир Поперешнюк, http://politiko.ua/blogpost140622

4

Коментарі