хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Дата масованого наступу хуйловців відома

Бойовики мають намір у неділю розпочати масштабний наступ
Слава Демкова 13 листопада 2014, 11:21
 4910
Бойовики мають намір у неділю розпочати масштабний наступ

Терористи планують масштабний наступ на позиції сил АТО в неділю, 16 листопада. Це стало відомо під час затримання трьох терористів під Волновахою.

Такі новини повідомляє відомий журналіст Андрій Цаплієнко, передає Преса України

«Інформую громадськість, якщо кому цікаво. Сьогодні вночі на блокпосту під Волновахою знімали затримання трьох підозрілих. В телефонах чуваків виявилися номери командира «Кальміусу» і ватажка одного з підрозділів «Оплоту».

Наші хлопці зателефонували, прикинулися сепарами з блокпосту в Оленівці. Мовляв, затримали «схожих на укропських диверсантів». Попросили підтвердити благонадійність. Командири рашистів радісно підтвердили статус терористів - «Це ж наші мужики, пропускайте!!!»

Далі, обидва командири поцікавилися як справи на блок посту і закінчили розмову приблизно однією і тією ж фразою «Потерпіть, мужики, до неділі, в неділю наступ», «Ви ж знаєте наказ, в неділю наступаємо».

Нагадаємо, раніше в Донецькій ОДА повідомили, що напрям Волноваха-Маріуполь є «дійсно небезпечним». Відзначається скупчення бронетехніки в районі Докучаєвська.

Читайте також:

9

Коментарі

113.11.14, 17:31

Цілком можливо

    Гість: tigrula

    213.11.14, 20:03

    Я ничего не понимаю в военных стратегии и тактике, но разве распространение такой информации во всех СМИ не делает это наступление неэффективным, хотя бы по причине отсутствия фактора внезапности?

      314.11.14, 08:34Відповідь на 2 від Гість: tigrula

      Я ничего не понимаю в военных стратегии и тактике, но разве распространение такой информации во всех СМИ не делает это наступление неэффективным, хотя бы по причине отсутствия фактора внезапности?раптовим буде не саме наступ, а то що наступаючих буде не 4910шт, а 5000шт ...