хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Поки гаряче, Китай діє за сценарієм росціі

На Всекитайських зборах народних представників зареєстрований законопроект про приєднання доКитаю територій Росії, який на засіданні в п’ятницю презентувала депутат Сунь Вань Хань.

Про це повідомляє УНН з посиланням на китайський телеканал ССTV.

Як зазначено у документі, прийняття до Китайської Народної Республіки як нового суб’єкта частини іноземної держави можливо і за відсутності міжнародного договору про це, якщо:

1) у частині іноземної держави проведено референдум, на якому питання про приєднання до Китаю отримає схвалення;

2) є звернення до Китаю легітимних органів державної влади частини іноземної держави.

«Процедура буде така: ініціатор пропозиції – органи державної влади частини іноземної держави звертаються до уряду Китаю. Уряд повідомляє про це Всекитайські збори народних представників, проводить консультації з ними. У разі згоди з пропозицією вносить проект конституційного закону про прийняття частини іноземної держави до Китайської Народної Республіки, в якому визначаються статус, найменування та інші правові питання», – повідомила Сунь Вань Хань.

Крім того, вона запропонувала ще один законопроект – про спрощення отримання громадянства Китаю для жителів Росії.

«Вводиться спрощений порядок прийому до громадянства для громадян Росії. Спрощення полягають у тому, що знімаються вимоги, пов’язані з необхідністю проживання на території Китаю, наявністю законного джерела коштів для існування, відмовою від громадянства Росії; термін для отримання громадянства – два місяці, а не рік. Ці законопроекти можуть стати інструментом геополітичної затребуваності Великого Китаю», – вважає Сунь Вань Хань.

Зауважимо, Росія ввела свої війська в Україну, мотивуючи це захистом етнічних росіян та російськомовного населення від посягань та фізичного насильства.

http://ukrgazeta.eu/the-news/news-world/14235-za-prykladom-krymskoji-intervenciji-terytoriji-rosiji-mozhut-vidijty-do-kytaju

8

Коментарі

14.03.14, 12:09

А я за китайців! Їх багато, їм десь треба жити!

    24.03.14, 13:10Відповідь на 1 від Julia Taneta

    А я за китайців! Їх багато, їм десь треба жити!Авжеж треба.

      Гість: Luns

      34.03.14, 14:47Відповідь на 1 від Julia Taneta

      А я за китайців! Їх багато, їм десь треба жити!Китай поддержал позицию России пр Украине.

        44.03.14, 16:53Відповідь на 3 від Гість: Luns

        А я за китайців! Їх багато, їм десь треба жити!Китай поддержал позицию России пр Украине.Китай чітко заявив свою незгоду з діями Путіна! Читайте офіційні видання, а не жовтуху!

          55.03.14, 09:03Відповідь на 3 від Гість: Luns

          А я за китайців! Їх багато, їм десь треба жити!Китай поддержал позицию России пр Украине."...зри в корень" К. Прутков. Якщо Китай і підтримав "позіцію роціі", то це з прицілом на майбутнє. Раша гудбай!

            65.03.14, 09:07Відповідь на 4 від Julia Taneta

            А я за китайців! Їх багато, їм десь треба жити!Китай поддержал позицию России пр Украине.Китай чітко заявив свою незгоду з діями Путіна! Читайте офіційні видання, а не жовтуху!Такі коменти і розраховані на те, що людина через свої лінощі не "погуглить" інет.