Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Влада знову може силою розігнати Майдан 16 січня - Парубій

За інформацією опозиції, на п'ятницю планується спроба силової зачистки центру Києва 
 Добавить в блокнот
Поделиться:
 
 
 
 
 
 
 Одна з барикад в центрі Києва 
 16 січня влада може зробити нову спробу силового розгону Майдану. Про це на прес-конференції повідомив комендант Майдану, координатор загонів народної самооборони, народний депутат Андрій Парубій. 

 "У нас є інформація, що 16 числа, у п'ятницю, знову можлива спроба силової зачистки Майдану. Це інформація від наших внутрішніх джерел, які я не можу назвати. Влада спробує створити провокації між "тітутшками" з антимайдану, які будуть приходити і провокувати Майдан, і потім під виглядом недопущення громадянського протистояння запускати силові загони для розчищення Майдану. У нас є інформація, що їхня робоча дата - 16 січня. Можлива атака на Майдан, і ми наперед цю інформація оголошуємо, щоб вони знали, що ми нею володіємо", - сказав Парубій, слова якого наводить кореспондент ЛІГАБізнесІнформ. 

 За словами Парубія, Майдан оголосив мобілізацію добровольців в народну самооборону, щоб бути у повній готовності до захисту. "Ми готові до будь-якої спроби влади силовим шляхом вплинути на Майдан. Ми оголошуємо мобілізацію і не допустимо жодних провокацій і зуміємо зупинити будь-який сценарій зовнішнього впливу на Майдан, будь-який сценарій силового розгону Майдану. Я попереджаю про це і громадянина Януковича, і тих людей, які зараз в своїх кабінетах готують подібні провокації", - сказав він. 

Нагадаємо, активісти Євромайдану в центрі Києва проводять акції протесту вже 54 дні, і за цей час було три спроби силового розг
12

Коментарі

анонім

113.01.14, 23:55

Будемо чатувати.

    214.01.14, 22:02Відповідь на 1 від анонім

    Будемо чатувати.потрібно пильнувати,знову навезли тітушок,можливі провокації.

      анонім

      315.01.14, 00:07Відповідь на 2 від Korsar-K

      Будемо чатувати.потрібно пильнувати,знову навезли тітушок,можливі провокації.Сьогодні бойова атмосфера на Майдані, завтра на вечір знову піду, можливо і на ніч, якщо почнеться рух з боку фашистів пр.

        415.01.14, 20:51Відповідь на 3 від анонім

        Будемо чатувати.потрібно пильнувати,знову навезли тітушок,можливі провокації.Сьогодні бойова атмосфера на Майдані, завтра на вечір знову піду, можливо і на ніч, якщо почнеться рух з боку фашистів пр.думаю Київ підніметься за короткий час2-3години.