Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

У неволі залишається ще один "полонений Банкової"

 
 

 
 

Ярослав Притуленко. Фото: vk.com

У п'ятницю, 3 січня суд не відпустив Ярослава Притуленка — останнього із затриманих 1 грудня під час штурму Адміністрації президента.

Як повідомляє ТСН, справа в Печерському суді столиці слухалася п'ять хвилин. На засідання не з'явилися представники прокуратури. При цьому самого Притуленка теж не привезли із СІЗО.

Враховуючи ці обставини, суддя Христина Гладун перенесла слухання на 8 січня.

Адвокати вважають, що це суперечить нещодавно ухваленому закону про амністію учасників мирних зібрань.

"Закон передбачає, що неявка прокуратури, як сторони обвинувачення, не є перешкодою для розгляду скарги. Це прямо написано в Кримінально-процесуальному кодексі. Проте засідання суду було перенесено на 8 січня", - заявив адвокат Притуленка Віталій Касько.

Нагадаємо, 1 грудня після зіткнень під Адміністрацією президента було затримано 9 осіб. Восьмеро з них вже перебувають на волі.

Водночас за гратами перебуває активіст "Дорожнього контролю" Андрій Дзиндзя. Його затримали вже після 1 грудня в рамках розслідування штурму АП.
14

Коментарі

анонім

14.01.14, 07:50

Понти для бандюків дорожчі за закон.

    24.01.14, 19:43

    А адвокат Смолій? Там взагалі випускати не хочуть бо побили при затриманні.

      34.01.14, 22:09Відповідь на 1 від анонім

      Понти для бандюків дорожчі за закон.Вони ніяк не можуть второпати що народу терпець уже увірвався,і з Януковича можуть зробити Януческу.

        44.01.14, 22:15

        Банду ГЕТЬ!обома руками за.

          54.01.14, 22:16Відповідь на 2 від gatyla

          А адвокат Смолій? Там взагалі випускати не хочуть бо побили при затриманні.їх бандитські справи випливають на поверхню,хочуть вони того чи ні.

            65.01.14, 09:40Відповідь на 5 від Korsar-K

            Цього мало. Треба покарання за їх справи. Поки не почне в Україні діяти принцип "око за око" бандити плювали на публічність.

              75.01.14, 22:21Відповідь на 6 від gatyla

              Цього мало. Треба покарання за їх справи. Поки не почне в Україні діяти принцип "око за око" бандити плювали на публічність.мабуть це вже крайність,хто піде цим шляхом той сам стане бандитом,хоча іноді дійсно хочеться.

                85.01.14, 22:28Відповідь на 7 від Korsar-K

                Якщо на вас напали гопники, а ви цеглиною вбили покидьків - це ви теж стали гопником? Кожна людина має право на самозахист. А бандит - це той що перший нападає.

                  95.01.14, 22:33Відповідь на 8 від gatyla

                  Якщо на вас напали гопники, а ви цеглиною вбили покидьків - це ви теж стали гопником? Кожна людина має право на самозахист. А бандит - це той що перший нападає.якщо ви цеглиною вбили гопника, ви перевисили право на самозахист,якщо вашому життю загрожуе смерть на 100%тоді ви можете захищатись любим шляхом,і то це як вирішить суд.

                    105.01.14, 22:59Відповідь на 9 від Korsar-K

                    Наш суд нічого справедливо не вирішить. Тому що якщо захищаючись прийшлося проломити голову пару гопників - краще тікати, все одно гірше якщо і зловлять - не буде. Це говорить здоровий глузд. В нормальних країнах судову систему під здоровий глузд підігнали. Убив гопника на суді тобі подякували за знищення антисоціального елементу і відпустили.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна