хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Звільнення Тимошенко стане ганьбою для України

Звільнення Тимошенко стане ганьбою для України -Organized Crime Observatory
Виїзд Тимошенко за кордон провалить Україну в рейтингах боротьби з корупцією
Міжнародні експерти попереджають Україну про те, що звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко може стати ганьбою для країни, особливо на фоні свідчень про її причетність до міжнародних схем відмивання грошей. Президент ОСО, міжнародної неурядової організації по боротьбі з організованою злочинністю зі штаб-квартирою у Женеві Ніколас Гіаннакопулос (Nicolas Giannakopoulos):

“Ukraine should be ashamed if it releases Tymoshenko as democracies should not bow to pressure in relation to crime. Evidence from the United States points to a clear link with Pavlo Lazarenko and the laundering of money from the pockets of Ukrainians. Crime is crime and must not go unpunished.” (ТИСНУТИ)

23

Коментарі

Гість: R0mmel

120.11.13, 13:19

а незвільнення - шляхом до МС. Що краще? Я вважаю, хрін з нею, випустить і забути, і "купити" таким чином шлях до ЄС.

    Гість: R0mmel

    220.11.13, 13:22

    додам - мені так здається, що зараз іде боротьба за те, хто її "потрусить" як Лазаренка, це раз, а два - вона таки вагомий важель, одна з ключових фігурантів колишніх українських процесів. Хто матиме її під контролем, тому і буде добре. А грошей і матеріалів для компромату там набагато більше ніж у Лазаренка

      320.11.13, 13:50Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      додам - мені так здається, що зараз іде боротьба за те, хто її "потрусить" як Лазаренка, це раз, а два - вона таки вагомий важель, одна з ключових фігурантів колишніх українських процесів. Хто матиме її під контролем, тому і буде добре. А грошей і матеріалів для компромату там набагато більше ніж у ЛазаренкаЇї не стільки ПР не хоче відпустити у Німеччину, як її подільники ( а їх в Україні вистачає). Якби ці соратники мали "ключа від сейфу" з грошима, то і самі б із задоволенням вОну прибрали!

        анонім

        420.11.13, 14:04

        Гадаю це можна пережити. Турбує інше -- це стане прикладом для наслідування.

          анонім

          520.11.13, 14:06Відповідь на 3 від Julia Taneta

          додам - мені так здається, що зараз іде боротьба за те, хто її "потрусить" як Лазаренка, це раз, а два - вона таки вагомий важель, одна з ключових фігурантів колишніх українських процесів. Хто матиме її під контролем, тому і буде добре. А грошей і матеріалів для компромату там набагато більше ніж у ЛазаренкаЇї не стільки ПР не хоче відпустити у Німеччину, як її подільники ( а їх в Україні вистачає). Якби ці соратники мали "ключа від сейфу" з грошима, то і самі б із задоволенням вОну прибрали!Сейф не тільки з грошима, там ще й компромат на багатьох лежить. Ще поміркувати варто, що для вананістів вагоміше.

            Гість: R0mmel

            620.11.13, 14:12Відповідь на 3 від Julia Taneta

            додам - мені так здається, що зараз іде боротьба за те, хто її "потрусить" як Лазаренка, це раз, а два - вона таки вагомий важель, одна з ключових фігурантів колишніх українських процесів. Хто матиме її під контролем, тому і буде добре. А грошей і матеріалів для компромату там набагато більше ніж у ЛазаренкаЇї не стільки ПР не хоче відпустити у Німеччину, як її подільники ( а їх в Україні вистачає). Якби ці соратники мали "ключа від сейфу" з грошима, то і самі б із задоволенням вОну прибрали! дак ясно. "Говорім "Партія", подразумєваєм олігархи". Дуже вже шкода відпускати мішок з грошима і компроматом, бо дістанеться гейропейцям.

              720.11.13, 14:37Відповідь на 3 від Julia Taneta

              ..., то і самі б із задоволенням вОну прибрали!

                820.11.13, 17:45

                для мене Тимошенко вже в минулому.Якщо єврожопа так хоче - нехай забирає її собі.

                  920.11.13, 19:29

                  Щось ВОНА вже забрехалися, спочатку "лікування" вимагала, зараз амністії
                  ПС. вона навіть жодного прохання про помилування не написала, тому навіть законодавчо її звільнити не можна...

                    Гість: NeManul

                    1020.11.13, 20:18

                    Бабки зажали в Женеві?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна