Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Про що забуває Глазьєв

Коментувати 764 
Друкована версія
Поділитись 
 
 

 
 

Сергій Глазьєв. Фото: molbuk.ua

Радник президента Російської Федерації з питань регіональної економічної інтеграції Сергій Глазьєв забув про основні засади Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією, ратифікованого у 1998 році.

Про це заявив в ефірі 5 каналу український дипломат Данило Лубківський.

Зокрема, коментуючи критичні і негативні заяви Глазьєва щодо асоціації України з Євросоюзом, Лубківський зазначив, що правильно було би взагалі не реагувати на слова російського чиновника.

"Ця людина декласифікована, тобто яка втратила через свої істеричні заяви фах і яку-небудь притомність. Але оскільки це говорить високопосадова особа, ясно, що слід на ці слова реагувати", - зауважив дипломат.

Він нагадав, що у своїй критиці Глазьєв посилається на ст. 13 Договору про дружбу, в якій йдеться про зобов'язання обох сторін не завдавати одна одній економічної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Путіна: Україна втрачатиме незалежність - попереду конфлікти і дефолт

"За такою логікою Україна так само могла би мати претензії до Росії через те, що Росія перебирає контракти, скажімо, на військову техніку або туркменський газ. Або, наприклад, Росія веде переговори з Азійсько-Тихоокеанським економічни співробітництвом про створення зони вільної торгівлі. Ми ж так само можемо сказати, що це несе нам потенційну шкоду", - підкреслив Лубківський.

На його переконання, "маячня" Глазьєва породжується насамперед через незнання самого Договору про дружбу.

"У ньому, по-перше, передбачений механізм вирішення конфліктів. Крім того, у документі є стаття, в якій йдеться про те, що обидві держави мають суверенне право визначати долю і уникатимуть засобів економічного тиску і шантажу. Глазьєв про це забуває", - підсумував Лубківський.
21

Коментарі

анонім

14.11.13, 07:38

Москалі казяться.

    24.11.13, 16:34Відповідь на 1 від анонім

    Москалі казяться.
    вони від народження скажені....

      34.11.13, 20:04Відповідь на 1 від анонім

      Москалі казяться.це їх проблеми,ми ідем своїм шляхом.