хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

І що це за рило???


Ці кадри бачила вся Україна. 

Група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська 18 травня під час мітингів. При цьому міліція не втручалася. Бійку почали знімати кореспондент "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

Міліція довго "встановлювала" причетних до побиття журналістів. А ось цю товсту ПИКУ так і не вдалося УПІЗНАТИ..... (За словами журналістів, саме цей АТЛЄТ (пи-пи-пи) керував "підрозділом" СПАРЦ _ МЄНОВ...

А далі йдуть кадри від 15 червня, зі з'їзду «Батьківщини», на якому відбулося злиття «Фронту Змін» і «ПРП» з даною політсилою.

Перед вами один з охоронців з'їзду. І десь я вже це РИЛО бачила....

24

Коментарі

анонім

117.06.13, 12:12

Чувак заробля гроші. Місяць тому нападав, тепер охороняє -- аби платили. Та й кроликам байдуже, кого наймати, головне бабло відбити та роздерібанити. А порядні хлопці з лайном і за гроші не стануть звязуватися.

    217.06.13, 12:32Відповідь на 1 від анонім

    А може чуваків конкретно винаймають бити націоналістів... І яка ріЖниця хто стоїть за цими провокаціями. Вони працюють не на ПР і навіть не на БЮТ, а на тих, хто є работодавцем ПРіБЮТ_у в Україні...Кремлядські рашисти!!!

      анонім

      317.06.13, 12:37Відповідь на 2 від Julia Taneta

      А може чуваків конкретно винаймають бити націоналістів... І яка ріЖниця хто стоїть за цими провокаціями. Вони працюють не на ПР і навіть не на БЮТ, а на тих, хто є работодавцем ПРіБЮТ_у в Україні...Кремлядські рашисти!!!Може бути -- господарь і комуно-аналів і ОО один.

        417.06.13, 12:45Відповідь на 3 від анонім

        А може чуваків конкретно винаймають бити націоналістів... І яка ріЖниця хто стоїть за цими провокаціями. Вони працюють не на ПР і навіть не на БЮТ, а на тих, хто є работодавцем ПРіБЮТ_у в Україні...Кремлядські рашисти!!!Може бути -- господарь і комуно-аналів і ОО один.Мене ще з 18 травня цікавила одна дрібничка. Чому, коли перед колоною опозиції виїхав бронетранспортер з кроликами ЖОДЕН Сєнін прихильник не відреагував належним чином. Саме націоналісти спробували відстояти "честь і ґідність Сєні", а журналісти намагались висвітлювати ці події, за що і постраждали...

          517.06.13, 12:49

          таких багато, для них це робота....

            анонім

            617.06.13, 12:52Відповідь на 4 від Julia Taneta

            Там на відео з БРДМ, ще на підході до Великої Житомирської, якись нардеп від БЮТу. Я тільки не второпав, яка його роль. Там більше перехожі намагалися перепинити броньовичка.

              Гість: Отец Онуфрий

              717.06.13, 13:30

              Братие, на всех кто прозрел, кто отрёкся ереси погибельной (БЮТ -суть Блуд Юлии Тимошенко) моё благословение.
              Кто же ходит на соборища Блудницы от святого причастия будет отлучён.
              Покайтесь и пребудьте в чистоте телесной.

                817.06.13, 13:33Відповідь на 4 від Julia Taneta

                Тому що проплачені були
                Я ж там сам був, бачив оті гидки проплачені пики (навіть була комічна ситуація, коли перед мітінгом гуляв Київом й сів відпочити біля Софіївки, у зелений зоні). Так до мене підійшла якась хабалка товста й питає "Так ето вы людей на митинг нанимаете?".... Ппц

                  917.06.13, 13:41Відповідь на 8 від Lюмен

                  Слід цю практику з проплаченими мітингами припиняти. Хай ПіаРасти за гроші збирають і "кидають" своїх заробітчан, а опозиція не має права опускатися до рівня "шапкокрадів" і "напьорсточніков"!

                    1017.06.13, 14:19

                    сьогодні вас благославля Отець Онуфрій від РПЦ МП дожилися

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна