Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Колісніченко VS УПА

Колісніченко зареєстрував у ВРУ законопроект №2960, котрим хоче заборонити висвітлення історичної правди про УПА, СС "ГАЛИЧИНА" і т. п.
Цей законопроект вражає неграмотністю та демонструє як влада через законодавство може ламати природні права.
Неграмотність полягає у наступному:
1. У визначені антигітлерівської коаліції наводиться перельк держав, що належали до цієї коаліції, проте на момент завершення Другої світової.
Натомість при визначенні реабілітації чи героїзації осіб й організацій, що боролись проти антегітлерівської коаліції до даких осіб і організацій відносяться ті, які співпрацювали із нацистською Німеччиною з 1933 по 1945 роки.
За таким тлумаченням понять СРСР теж має відноситись до організації, які не підлягають героїції та реабілітації, оскільки  до 1941 року активно співпрацював з Німеччиною (ідетьзя зокрема про поділ Польщі та інтесів впливу в Європі). Колісніченко сам заплутався.
2. Визначення терміну "Колабораціонізм" розкривається надто вузько, обмежуючи використання цього поняття тільки до подій Другої світової. Це зайвий раз підтверджує, що законопроект готувався з конкретною метою, для закриття доступу до конкретних сторінок історії.
3. Межі дії закону передбачені ст.2 законопроету насправді прописують його безмежність і в цій статті міститься спроба  відобзити, що нібито цим законом не порушуватимуться права людини.
4. стаття 6 цоьго законопроету передбачає виключення п.16 ст.6 ЗУ "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", це означає, що воїни  УПА, які воювали проти гітлерівської Німеччини не визнаватимуться особами, які належать до учасників бойових дій. Тобто ті хто фактично тіло і душу відавали за Україну у боях вважатимуться такими, що не воювали.
Також слід звернути увагу, що за умови прийняття цьго законопроекту влада зможе зруйнувати і без того слабке самоврядування в Україні. Адже з прийняттям такого закону можна паралізувати чи перевести в ручний режим роботу ОМС чи ОДВ де є предстанники здорової ідеології. Тобто це все одне, що заборонення діяльноті політичних організацій ідеологія яких відрізняється від КПУ чи партіїРегіонів.

15

Коментарі

Гість: NeManul

18.05.13, 20:49

Хто його слухає, цього прохвоста

    анонім

    29.05.13, 07:43

    От цікаво....невже ще хтось тішить себе марною надією, що в нас ще щось налагодиться...коли така та подібна бидлота як цей недопоц-коліснічєнка безнаказано будуть гадити.....

      39.05.13, 15:10Відповідь на 2 від анонім

      От цікаво....невже ще хтось тішить себе марною надією, що в нас ще щось налагодиться...коли така та подібна бидлота як цей недопоц-коліснічєнка безнаказано будуть гадити.....Мусить же ж псина відробити кацапський пайок...

        анонім

        49.05.13, 19:31Відповідь на 3 від Francisk02

        Скажених псів НЕ лікують.

          59.05.13, 22:09Відповідь на 4 від анонім

          Скажених псів НЕ лікують.їх стріляють.

            610.05.13, 16:57Відповідь на 4 від анонім

            Значить, консиліум вирішив, що евтаназія єдиний вихід...

              анонім

              711.05.13, 06:04Відповідь на 6 від Francisk02

              Я проти терміну "евтаназія" в цьому випадку, тому що - "евтаназія", це припинення життя людини з метою позбавлення його від болю та страждань при невиліковній хворобі.
              Невиліковна хвороба присутня, але бажання "позбавлення від болю та страждань" таких недопоців повністю відсутнє.

                811.05.13, 22:02Відповідь на 7 від анонім

                Я проти терміну "евтаназія" в цьому випадку, тому що - "евтаназія", це припинення життя людини з метою позбавлення його від болю та страждань при невиліковній хворобі.
                Невиліковна хвороба присутня, але бажання "позбавлення від болю та страждань" таких недопоців повністю відсутнє.
                ми ж милосердніші, так що евтаназія через повішення не завадить

                  анонім

                  912.05.13, 05:25Відповідь на 8 від Francisk02

                  Можна ввести новий термін, для подібних морально-духовних потвор - ПУБЛІЧНА ЕВТАНАЗІЯ...

                    1012.05.13, 11:02Відповідь на 9 від анонім

                    Можна ввести новий термін, для подібних морально-духовних потвор - ПУБЛІЧНА ЕВТАНАЗІЯ... Аби всі були впевнені....