Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Европі більше не цікаві мафіозні розборки України.

Дві мафії Партія Регіонів і БЮТ, очолювані "злодіями в законі" продовжують "собачі перегони"... І мені видається, що до проблем самої країни України, її громадян, до  її гнітючого загального положення у світі...їм, цим покручам, абсолютно байдуже!

Один на одного тичуть, перекладають відповідальність за те, що ми віддаляємося від Европи. Одні чинять абсурдні, не здорові дії у бік так званої опозиційної МАФІЇ. Інші ж їздять по закордонах і обливають брудом Україну, лякають світ нашою з Вами "дикістю, бидлотістю, недолугістю", адже виходить (за враженням, яке складається у Европейців), що МИ, Українці САМІ обрали собі у владу МАФІОЗІ: злодіїв, ворюг, тиранів.

З 2005 року я в очікуванні, коли ці "РОЗБОРКИ" перейдуть у активну стадію. Хай би вже "люстрували" одні одних, а не влаштовували нам "мильні опери"!

Але у світлі останніх подій, мені видається, що все наближається до певного логічного завершення. 

Підтримка Партії Регіонів Ну дуже швидко обнуляється, особливо на сході... а БЮТ втрачає свою підтримку у Европі, що перетворює все дійство у ВИКЛЮЧНО внутрішню БІЙКУ двок кримінальних кланів!

Падіння "авторитету" Партії Регіонів підтвердила нещодавна акція протесту шахтарів (основний електорат ХВьодоровича)

Втрата довіри і підтримки Европи до певних АППАзиційних (але не проУкраїнських) сил підтверджують дві дуже суттєвих події.

1) У Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) не визнали екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко і колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка політичними в'язнями :

http://tvi.ua/new/2012/10/08/timoshenko_ta_lucenko_ne_e_politichnimi_vyaznyami_%E2%80%93_parE

2) Окружний суд Гамбурга 22 жовтня 2012 року відмовив у задоволенні позову Ю.Тимошенко проти М.Азарова, а також зобов'язав екс-прем’єра виплатити судово-процесуальні витрати у сумі 300 тисяч євро. (Копія документа додається)



М`яко кажучи Европа дала зрозуміти: У МАФІОЗНІ РОЗБОРКИ краще Европейцям не втручатися!

Українці, ОБЕРІТЬ собі ДОСТОЙНУ владу, симпатизуйте ДОСТОЙНИМ і чесним  політикам, боріться за інтереси Укарїни ( а не окремо взятих аферистів), почніть поважати СЕБЕ і ВАС почнуть ШАНУВАТИ У ЕВРОПІ!

Слава Україні!

22

Коментарі

124.01.13, 12:30

    224.01.13, 12:32

    Трошки виправив а то посилання не працювало.

      Гість: R0mmel

      324.01.13, 12:38

      то Луценко теж не політичний? Ну-ну...

        424.01.13, 12:41Відповідь на 2 від uraha

        Трошки виправив а то посилання не працювало.Дякую . Поспішала, не перевірила. Роботи багато, а я ще встигаю у перервах трошки поділитися своїми думками з Друзями. Це так, думка виникла, то шкода було не озвучити...

          анонім

          524.01.13, 12:52

          Це рішення Гамбургського суду сетєво вдарило по іміджу України і опозиції. Зараз бандюки заверещать. Тільки нові лідери, незапляовані корупцією, крадіжками, дерибанами, зрадами. Іншого у нас просто нема. Хоча ми про це вже давно пишемо. Але біда з цими документами у нас велика.

            624.01.13, 13:00Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

            то Луценко теж не політичний? Ну-ну...Я гадаю, це щоб цьоцЄ "нЄ обідно" було. Адже стара Европа дюже полюбляє дипломатію!

              724.01.13, 13:05Відповідь на 5 від анонім

              Це рішення Гамбургського суду сетєво вдарило по іміджу України і опозиції. Зараз бандюки заверещать. Тільки нові лідери, незапляовані корупцією, крадіжками, дерибанами, зрадами. Іншого у нас просто нема. Хоча ми про це вже давно пишемо. Але біда з цими документами у нас велика.Я згодна! Европі треба запропонувати якісно НОВИХ, порядних, розумних, ерудованих, без темних плям у біографії ПОЛІТИКІВ. Треба нам всім об"єднатися навколо вічних цінностей і навколо МАЙБУТНЬОГО з Европою.

                824.01.13, 13:07Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

                то Луценко теж не політичний? Ну-ну...По ходу, Луценко пресують "чіста па панятіям" --- проста дебільна помста за обісрані, свого часу, з переляку ноги.

                  Гість: R0mmel

                  924.01.13, 13:12Відповідь на 8 від Perovdupu

                  то Луценко теж не політичний? Ну-ну...По ходу, Луценко пресують "чіста па панятіям" --- проста дебільна помста за обісрані, свого часу, з переляку ноги. так і є. Я вірю в те, що він порядна людина, за те і сидить

                    1024.01.13, 13:14Відповідь на 1 від Люстерко

                    Дякую, сонечко!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна