Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

ПРіБЮТ готується до нових виборів. ВР заважає "Свобода".

Я даю гарантію, що завтра 11.01.2013 питання декриміналізації статей Луценка і тимошенки НЕ ПРОГОЛОСУЮТЬ!!! І не "Свобода" у цьому зацікавлена. Це вигідно виключно ПРіБЮТ_у!

НЕ ПРОГОЛОСУВАЛИ! зараз 13.00 11.01.2013 Як і мало статися!

"Свобода" не дає можливості "ефективно" працювати ПРіБЮТ_у: приймати антиУкраїнські закони, перекуповувати депутатів, продавати голоси за прийняття "потрібних" законів, голосувати чужими картками і таке інше!

Сьогодні рупор ПіаРастів - Ганя Герман зауважила, що "на вимогу виборців, якщо люди вийдуть на вулиці, президент може розпустити Верховну Раду".

"Опозиція проводить деструктивну роботу. Вони не знають регламенту, не знають законів. Такий парламент не має майбутнього. Я зрозумію, якщо люди не будуть це толерувати і будуть вимагати розпустити такий парламент. Це ж не можливо так працювати в такій ситуації", - обурилась "регіоналка".

"Якщо люди вийдуть на вулицю і скажуть, що парламент марнує час країни, щоб прийшли сюди ділові люди, розумні люди, знаючі люди, які вміють вирішувати питання. Все залежить від людей. А люди у нас зараз дуже свідомі. Люди, яким дуже тяжко живеться, які мають низькі зарплати і пенсії, які тяжко працюють, - вони не будуть терпіти цього безладдя, безробіття і хамства"

Герман зауважила, що "на вимогу виборців, якщо люди вийдуть на вулиці, президент може розпустити Верховну Раду".           інтерв"ю Gazeta.ua

І все було б зрозуміло з ПіаРастами, якби не одне АЛЕ, бо кількома днями раніше про розпуск цієї ВР заговорив рупор БЮТ_у - пан Турчинов.

"У разі, коли безупинне сповзання України у прірву не закінчиться, я не виключаю, що 2013-й може стати переломним роком для країни, коли відбудуться позачергові парламентські та президентські вибори, щоб сформувати владу, яка врятує державу"

Турчинов сказав: "Ще кілька таких новацій — і не буде цього уряду, не буде цієї влади. І, безумовно, Україна постане перед ситуацією — з одного боку, нас доведуть до дефолту, до міжнародної ізоляції, з іншого боку, доведеться повністю оновити владу".

Після своєї заяви він "ТИПУ" носив листа від Тимошенки Януковичу і заходив у адміністрацію президента, під пильним оком фотокамер, але не викликаючи жодних підозр, щодо ЗМОВИ! Після його походу до АП Ганя Герман повторила заяву про "неможливість працювати", про "незадоволення людей" і про " весняні перевибори до ВР". 

Цікавий ЗБІГ ОБСТАВИН чи чергова ЗМОВА ПРіБЮТ_у??? 

18

Коментарі

Гість: Leo2013

110.01.13, 23:17

Грызня началась даже раньше ,чем я думал!

    210.01.13, 23:25

    Звичайно, що "діловим людям" важко працювати, шулеру зі зламаними руками теж важко мухлювати...А цим "ділкам" не руки ламати треба, а

      310.01.13, 23:27Відповідь на 1 від Гість: Leo2013

      Грызня началась даже раньше ,чем я думал!У цій ВР є "Свобода". Кількість патріотів і в рядах Батьківщини, і в рядах УДАР_у і, навіть серед самовисуванців, таких як Доній, ДОСТАТНЬО!
      А гризні не буде! Буде війна проУкраїнської частини нардепів проти продажних і прокремлівських покручів.

        410.01.13, 23:30Відповідь на 3 від Julia Taneta

        І проти таких троллей, як Лео (2 профіль за вечір змінює)

        Юль, я чув Бригинець хоче до Свободи переходити. Правда?

          510.01.13, 23:40Відповідь на 4 від Lюмен

          І проти таких троллей, як Лео (2 профіль за вечір змінює)

          Юль, я чув Бригинець хоче до Свободи переходити. Правда?
          Хіба ж тільки Бригинець!? Чимало патріотів прозрівають у цьому скликанні!
          _ Побачимо!

            610.01.13, 23:44Відповідь на 5 від Julia Taneta

            Гарно сьогодні Арбузова прокатили Завтра остання спроба ПР його звільнити - інакше буде абсурд Хоча 3 рази одне й те саме голосувати, то само по собі АБСУРД.

              710.01.13, 23:46

              Думаю вони не наважаться її розпустити.А якщо наважаться - свободівців у наступній ВР буде ще більше.

                810.01.13, 23:48Відповідь на 6 від Lюмен

                Гарно сьогодні Арбузова прокатили Завтра остання спроба ПР його звільнити - інакше буде абсурд Хоча 3 рази одне й те саме голосувати, то само по собі АБСУРД.Це всю ніч працюватиме "каса" ПіаРастів! Як же ж їм треба купити штук 20 самовисуванців...бо цирк з Арбузовим для них ніколи не закінчиться!

                  910.01.13, 23:52Відповідь на 8 від Julia Taneta

                  Ну, я читав Клюєв заночував у ВР Головне вимагати персонального голосування та блокувати трибуну, якщо продовжать порушувати закон
                  Тоді Арбузу ніколи не звільнитися

                    анонім

                    1010.01.13, 23:59

                    Зараз Яйценюку і компанії важко -- Свобода не дає торгуатися, та ще й Доній дуже категоричну позицію зайняв. Плюс Бригинець в середині ОО не дасть балуватися. В УДАРі Наливайченко не дасть Кличка втягти в ігрища. Так що все може бути.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна