хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Науковці заявляють, що в діях Тимошенко відсутній склад злочину

img_1527.jpg

Вітчизняні науковці на основі аналізу матеріалів кримінальної справи, порушеної проти екс-прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО, зробили висновки, що в її діях відсутній склад злочину. Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні в інтерв’ю журналістам під час судової перерви повідомив адвокат Ю.ТИМОШЕНКО Юрій СУХОВ. Зокрема, за його словами, він отримав науково-консультаційний висновок щодо постанови про притягнення Ю.ТИМОШЕНКО як обвинуваченої від завідуючого кафедрою кримінального права та кримінології Національного університету ім. Шевченка професора Петра АНДРУШКА, в якому, серед іншого, зазначається: «Аналіз матеріалів справи, як вони викладені в обвинувальному висновку, дає підстави для висновку, що в діях ТИМОШЕНКО Юлії Володимирівни відсутній склад злочину, передбачений ст. 365».

Як зазначив адвокат, в цьому висновку дається чітке його обгрунтування, а також підкреслюється, що прем’єр-міністр мав право видавати відповідні газові директиви, що вона діяла в рамках чинного законодавства і жодних порушень закону, які можуть бути оцінені в рамках кримінального законодавства, вона не допустила. Більше того, продовжив Ю.СУХОВ, у висновку чітко зазначається, що за результати господарської діяльності НАК «Нафтогаз України» прем’єр-міністр України не може нести жодної  відповідальності, а відповідно - відсутній причинний зв’язок між наданням директив і нібито завданням якоїсь шкоди цьому підприємству.В контексті сказаного Ю.СУХОВ наголосив, що цей висновок буде доданий до матеріалів справи, «оскільки це є думка фахівця найвищого рівня в Україні».

Крім того, враховуючи висновок, захист Ю.ТИМОШЕНКО подасть клопотання про закриття кримінальної справи стосовно екс-прем’єр-міністра у зв’язку з відсутністю у її діях складу злочину. У свою чергу інший адвокат Ю.ТИМОШЕНКО Микола СІРИЙ поінформував, що захист має в своєму розпорядженні ще один висновок від експертної групи «Альтернатива», яку очолює колишній голова Київського науково-дослідного інституту. За словами М.СІРОГО, цей висновок також зроблений експертами за матеріалами справи і в ньому також зазначається, що жодних порушень чинного законодавства при укладені газових контрактів не було і жодної економічної шкоди немає. «Адже всі посилання (органу досудового слідства – УНІАН) на міждержавні угоди є необгрунтованими, оскільки міждержавні угоди між Україною і РФ стосуються виключно транзиту російського газу територією України і жодним чином не стосуються закупівлі російського газу для внутрішніх потреб України, а тому змішування цих понять є безпідставним в контексті цієї кримінальної справи», - сказав М.СІРИЙ, посилаючись на другий висновок експертів.

http://www.unian.net/ukr/news/news-454084.html

4

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

11.09.11, 13:11

А бандюкам пох.., виноват ты или нет. У них понты превыше всего. Как это объяснить иностранцам?

    21.09.11, 13:43

    Некада витьку,он книгу издаёт а Австрии!!

      Гість: lyo Dnepr

      31.09.11, 15:38Відповідь на 2 від Юрий Смирнов

      Уже вышла. Теперь вот ангар для яхт строит. Весь в заботах.

        41.09.11, 15:50Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Вот это работоспособность!!!! Всё о народе думает!!!!

          51.09.11, 15:56Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

          Уже вышла. Теперь вот ангар для яхт строит. Весь в заботах.Как это вышла? Только вчера читал, что все издания предложения опубликовать ее, приняли за спам.
          По-моему это пока просьба, но факт еще не свершившийся.

            Гість: lyo Dnepr

            61.09.11, 15:57Відповідь на 4 від Юрий Смирнов

            Надеюсь совсем скоро в Межигорье будет детский дом, а Янукович вернется на нары

              Гість: lyo Dnepr

              71.09.11, 16:03Відповідь на 5 від helsan

              Это Фокус http://focus.ua/politics/198651/

                81.09.11, 16:11Відповідь на 7 від Гість: lyo Dnepr

                Это Фокус http://focus.ua/politics/198651/Таки вышла http://www.mandelbaum.de/ , украинский писатель еще один появился в добавок к Бузине.

                  92.09.11, 09:32

                  Про это должны говорить не "науковцi", а ЮРИСТЫ !!!! "Науковцi" могут проводить экспертизу, но при этом делать выводы только по заданным вопросам, которые входят в их компетенцию. Виновен или НЕ виновен - это решает только суд в любом государстве!!!
                  Любые такие высказывания - это "минус" для Тимошенко....
                  Я не могу понять почему она до сих пор играется с этим. Сначала играла с судьей и с законом, итог - закрыли. А дальше? Снова играет для понижения своего рейтинга ??? В последние время она мне начинает напоминать Ющенко, к сожалению

                    102.09.11, 09:53Відповідь на 9 від Yura-L

                    не "науковцi", а ЮРИСТЫ ! "Науковцi" могут проводить экспертизу, но при этом делать выводы только по заданным вопросам, которые входят в их компетенцию. Виновен или НЕ только суд.
                    А где у экспертов сказано винове или не виновен."Науковці" и провели экспертизу в которой на основании существующего законодатнльства не нашли состава преступления, т.ею его нарушения. А виновегн или не виновен это не экспертиза, а вердикт СУДА.
                    Я не могу понять почему она до сих пор играется с этимЕсли лично Вы не иожете понять, как и Киреев, то это означает нечто иное.
                    Нет? Тогда покажите статью КПК по которой ее закрыли и заодно где она играется с законом.
                    Любые такие высказывания - это "минус" для Тимошенко.[/ci]

                    Очнитесь! fhttp://blog.i.ua/community/3252/780463/

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна