хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Кірєєв відмовив в ознайомленні з 22-м томом і перейшов до 23-го

pr_a6905.jpg Головуючий у справі Юлії Тимошенко суддя Родіон Кірєєв розпочав дослідження 23-го тому матеріалів кримінальної справи проти екс-прем'єр-міністра, не оголошуючи перерву для надання можливості стороні захисту ознайомитися з матеріалами 22-го тому. 
Напередодні представники Генеральної прокуратури заявляли, що матеріали справи складаються з 21 тому, але сьогодні суддя продовжив читати матеріали томів справи, починаючи з 22-го, а прохання сторони захисту про надання часу для ознайомлення з останніми матеріалами справи для дотримання умов змагальності в суді суддею було грубо проігноровано. 
Як відомо, сьогодні захисник Олександр Плахотнюк звернувся до суду з клопотанням про надання часу для ознайомлення з матеріалами 22-го тому кримінальної справи. "Вчора захистом було використано право на ознайомлення зі всіма матеріалами справи. Захисту було надано 19, 20, 21 томи. На питання, чи є інші томи, в канцелярії повідомили, що немає. Тому захист просить надати хоча б півгодини для ознайомлення з новим томом", - сказав адвокат. 
Проте суддя Родіон Кірєєв зазначив, що нові томи формуються після кожного судового засідання, а захист може заявити клопотання після завершення дослідження всіх матеріалів справи.
3

Коментарі

Гість: kiralex

131.08.11, 15:14

Как бы "правосудие". Как гласит народная мудрость "Каков поп, таков и приход". Наши мудости гласят несколько иначе "кАкой гавнокомандующий, такие и псы его"

    231.08.11, 17:38

    Да здравствует правоблудие!!!!! Да здравствует главный правоблуд Кырээеф!!!