хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

інформаційний бюлетень

Випуск №21 від 26 липня 2011 року



Тимошенко вимагає припинити емісію гривні

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко звертається до влади із вимогою припинити процес безконтрольної емісії гривні, що загрожує подальшим погіршенням соціально-економічного стану в державі.

"Ми як опозиція даємо публічно пораду Януковичу як мінімум припинити терміново емісію, яка відбувається безконтрольно і без будь-якої думки про майбутнє. Тому що через 3 місяці ця безпрецедентна за масштабами емісія вдарить по кожній людині і знову зменшить в два рази купівельну спроможність пенсій і заробітних плат, а це значить майже вдвічі підвищить ціни на все, що люди купують", - сказала Юлія Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" також наголосила, що, незважаючи на політичні переслідування, її політична сила продовжує докладати всіх зусиль для підтримки малого та середнього бізнесу на законодавчому рівні. "Ми поклали до Верховної Ради пакет законопроектів, які зараз можуть підтримати малий і середній бізнес і таким чином відновити хоча б елементарне економічне зростання", - додала вона.

Більше про цю новину читайте: http://www.tymoshenko.ua/uk/article/oeov2nue


Янукович уникає наближення до ЄС

Юлія Тимошенко переконана, що завдяки процесу проти неї Віктор Янукович хоче перешкодити ратифікації угоди України та ЄС про ратифікацію.
На думку Тимошенко Янукович лише публічно заявляє про необхідність євро інтеграції України. «Насправді він зробить усе, щоб зробити неможливим це підписання, в тому числі згортаючи демократію, руйнуючи права і свободи людей. Таким чином він підштовхує європейські країни реагувати певним чином», - вважає Юлія Тимошенко.

«Я прошу лідерів країн ЄС, навіть якщо українська влад в повній мірі не виконає свої домашні завдання, знайти політичну мудрість і підписати до кінця року угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі», - заявила лідер опозиції.

Більше про цю новину читайте http://www.ua.all.biz/news/index.php?newsid=349472


Російський опозиціонер: якщо промовчати – сидітимуть, як у нас в Росії

Судові процеси над Тимошенко і Луценком - це суто політичне переслідування представників опозиції, яке почалось одразу після приходу Януковича до влади, вважає російський опозиціонер, голова російського громадського об`єднання «Демократичний вибір» Володимир Мілов.
«Це все вписується в ланцюжок переслідування опозиціонерів у різних пострадянських країнах, де діють авторитарні й напівавторитарні режими. Білорусь, Азербайджан, Росія - сценарій скрізь схожий», - зауважив Мілов.

«Я не чекав, що з приходом Януковича це почнеться так швидко і набуде таких жорстких форм», - наголосив російський опозиціонер.

«Авторитарна влада, яка хоче придушити опозицію, піде настільки далеко, наскільки їй дозволить ситуація. Вона різними інструментами її тестує. Головне питання - чи буде опір, масовий протест громадськості, який може примусити їх піти назад. А якщо ніхто не примусить - посадять, залякають, виключать з політичної діяльності. Ми це все вже проходили багато раз. Усе залежить від суспільства», - зазначив Володимир Мілов.

«Чим сильніше суспільство виступить проти такого роду дій - тим більше шансів зупинити авторитарну владу. Якщо промовчати - сидітимуть, як сидять у нас у Росії», - резюмував представник російської опозиції.

Більше про цю новину читайте: http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?yakshho_promovchati__siditimut_yak_u_nas_v_rosiyi__rosiyskiy_opozitsioner&objectId=1232051


Політичний анекдот в тему

Генеральная Прокуратура Украины возбудила уголовное дело по факту украшения сидения президентского унитаза крупными бриллиантами.
Следствие рассматривает две версии:
Покушение на здоровье Президента.
Идиотизм заказчика...

Більше про цю новину читайте: http://durdom.in.ua/uk/main/anecdotes.phtml



  Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту про громадянські та політичні права, ст. 5 Закона про інформацію.
Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
11

Коментарі

126.07.11, 11:04

та фиг там, девальвация гривны - дело недалёкого будущего.

    226.07.11, 11:06

      Гість: lyo Dnepr

      326.07.11, 11:11

      Я думаю быдломасса спокойно схавает и девальвацию и репрессии. Быдло оно и в Украине быдло

        426.07.11, 11:19

        людям нравится

          526.07.11, 11:19

          Гривню друкують стільки вона існує. Друкували і при її прем*єрстві. І запозичень брали не менше. А ці радили не брати. Просто помінялися місцями. Тому, що наші героїчні громадяни дають 5 ярдів кріпкої валюти. Тому будь=якій владі можна скомпенсувати промахи.. Тому я з цього не роблю трагедії. Ще все попереду.

            Гість: Лагуз

            626.07.11, 11:22

            Лаконічно викладені новини і трохи гумору - мрія кожного мого ранку дякую.

              Гість: Лагуз

              726.07.11, 11:26Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

              Я думаю быдломасса спокойно схавает и девальвацию и репрессии. Быдло оно и в Украине быдло
              Людей, які схвалюють те, що зараз відбувається досить мало, більшість таких, як ми, що ставлять рвотні смайли і розповідають один одному про бидло, але цим і обмежуємось, бо необхідний лідер і чітке спланування дій, щоб ситуація зрушилась.

                Гість: lyo Dnepr

                826.07.11, 12:17Відповідь на 7 від Гість: Лагуз

                Лидеры есть один в СИЗО, другой в суде, обоим бандюки шьют дело. Появится еще лидер и ему дело сошьют. Так что дело не в лидере, а в нас самих. Большинство чувствует неуверенность в своих силах. Потому что из этого большинства многие могут всадить нож в спину за подачки со стороны хунты. Вот в этом проблема. Вот где собака порылась

                  Гість: Лагуз

                  926.07.11, 12:46Відповідь на 8 від Гість: lyo Dnepr

                  Знаем-знаем где сидят лидеры, они с тобой у нас одни. Поэтому и думаю, что пока Тимошенко не отобьется и не соберется силами, ничего не будет
                  Со всех сторон (причем разных) слышу о том что быдло...терпилы....а мы типа не терпим?
                  Хорошо тем, которые могут представить, что сделая 5 фотожаб в день на Хама и понаставляя побольше смайлов друг другу на однотипной муйне, они есть великие воины
                  А я вот чувствую себя пока довольно беспомощно
                  А сколько раз наблюдала как "ярые революционеры" при МАЛЕЙШЕЙ тревоге или как дойдет до дела, живописно отмораживаются, а то и перескакивают на другую сторону, называя трусость дипломатией
                  Кстати, они и в мелочах такие....дипломатичные
                  Любой народ на 70-90 % состоит именно из серой массы, которой можно и нужно управлять примитивными методами к сожалению

                    Гість: trance corp

                    1026.07.11, 13:04Відповідь на 8 від Гість: lyo Dnepr

                    Вот когда появится лидер,выдвинутый от общественных организаций,тогда народ может пойдет,а Луценко в лидеры?Чего?
                    А Юля уркам еще и поможет уничтожить нового лидера,конкурент мля!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна