хочу сюди!
 

Маша

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Арсеній Яценюк про пенсійну реформу

Пенсійний законопроект Арсенія Яценюка: Метою законопроекту є справедливий перерахунок пенсій, подолання дефіциту Пенсійного фонду за рахунок створення нових робочих місць, припинення дискримінації пенсіонерів, які працюють, запровадження накопичувальної системи з 2013 року й переведення привілейованих пенсіонерів на загальну систему призначення пенсій. При цьому не буде необхідності в підвищенні пенсійного віку.

У четвер, 16 червня, Арсеній Яценюк представив свій законопроект у парламенті.

Одним із ключових моментів законопроекту є механізм стимулювання створення робочих місць – бази для наповнення Пенсійного фонду. «Пенсійний фонд наповнюється насамперед громадянами, які працюють.Сьогодні 2 мільйони українців за статистикою Міжнародної організації праці не мають роботи. Як ви наповните Пенсійний фонд, розгорнете виробництво в країні, якщо ви не створюєте робочі місця?» - звернувся Арсеній Яценюк до провладної парламентської більшості.

Арсеній Яценюк виступає за спрощення формули нарахування пенсій, адже наразі ця формула розписана на п’ять сторінок, що є чудовим способом маніпуляції, обману людей. Лідер «Фронту Змін» виступає за справедливе нарахування пенсій та їх осучаснення. Для цього він пропонує перерахунок пенсій із урахуванням середньої зарплати за 2009 рік. Це дозволить підняти пенсії в середньому на 334 грн для 10 мільйонів українських пенсіонерів. Крім того, пропонується перерахунок пенсій пенсіонерам, які працюють, з урахуванням зарплатні за рік, що передує року перерахунку пенсій.

6

Коментарі

118.06.11, 13:02

Це тільки я його не сприймаю всерйоз, чи й депутати теж? Як і Вітренчиха він вилазе зі схронів перед виборами, і починає правильні лозунги промовляти.

    218.06.11, 13:13Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Це тільки я його не сприймаю всерйоз, чи й депутати теж? Як і Вітренчиха він вилазе зі схронів перед виборами, і починає правильні лозунги промовляти.зате як промовляти!
    Сеня з гаэчним ключом
    Можно, звичайно, до нього іронічно ставитися, але він говорить абсолютно правильні речі - це по-перше. А по друге - янучарів можно здолати лише разом. На моє переконання за Сенєю стоїть фігура Порошенка, а це вже зовсім не кумедний персонаж.

      318.06.11, 13:20Відповідь на 2 від viktor67

      Він завжди промовляє те, що подобається людям. А як до діла, то десь хутко зникає.

        418.06.11, 19:48

        Виступ був звичайно шикарний! от тільки його ніхто не почує